Beata Kosek - ocena (2) Nasza córka jest zachwycona. Była z Kompasem kilka razy, najbardziej podoba... Beata Kosek Przemek - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Na pewno skorzystam z ich usług ponownie. Przemek Przemek - ocena (1) Wszystkim, którzy szukają bezpiecznych obozów mogę z pełną odpowiedzialnością... Przemek
Roksana - ocena (1) Bardzo ciekawe obozy, duży wybór tematyk, dzieciaki nie chcą wracać do domów,... Roksana Ania - ocena (1) Córka była drugi raz na obozie z Kompasem i drugi raz wróciła bardzo... Ania Paulina - ocena (1) Najlepsze biuro turystyki organizujące obozy, a także wycieczki szkolne dla... Paulina Maciej - ocena (1) Od kilku dobrych lat wysyłam dziecko z Kompasem, i tym razem się nie... Maciej Danuta - ocena (1) Przy zakupie kolonii dla dziecka, już na samym początku profesjonalna... Danuta An_Wasowska - ocena (1) Skorzystaliśmy z usługi organizacji wyjazdu na obóz letni dla naszego syna.... An_Wasowska Natalia Porębska - ocena (1) Jestem zadowolona ze współpracy z firmą Kompas i z całą pewnością poleciłabym... Natalia Porębska Karolina - ocena (1) Świetne biuro podróży! Dzieciaki przez cały czas są dobrze zaopiekowane i... Karolina Igor - ocena (1) Najlepsze wspomnienia i przyjaźnie zdobyłem właśnie na tych obozach - jeżdżę... Igor Agnieszka Krupińska - ocena (1) Cudowne obozy! Kadra naprawdę dobrze i opiekuńczo podchodzi do każdego... Agnieszka Krupińska Anna Zychalak - ocena (1) Świetne obozy dla dzieci i młodzieży. Aktywne, czas ciekawie wypełniony po... Anna Zychalak Magda - ocena (1) Dużo atrakcji, brak nudy! Synek bardzo zadowolony :) Magda Aśka - ocena (1) Świetna obsługa i organizacją obozu rodzinnego na którym miałam okazję być.... Aśka BTA Kompas - ocena (1) Nareszcie formuła pozwalająca odpocząć aktywnie dziećmi. Piękne miejsce,... BTA Kompas Aśka - ocena (1) Obóz rodzinny w którym mam okazję uczestniczyć spełnił me oczekiwania w 100%.... Aśka