Kompetencja i uprzejmość
Doskonałe opinie o DRE spowodowały, że z Wrzeszcza wybrałem się do nich aż do Gdyni. Lubię pogadać a Panowie mnie nie zbyli, wykazali się profesjonalnym podejściem do klienta. Rower poddali "obdukcji". Wpierw wymiana pękniętego suportu i regulacja przerzutki. Wtedy zauważyli też pęknięcie ramy Treka (dożywotnia gwarancja) więc pomogli w wymianie ramy na nową. Kolejna wizyta i wymiana hamulców z mechanicznych na hydrauliczne. Teraz mam rowerek jak marzenie. A co najfajniejsze - otworzyli nowy punkt we Wrzeszczu, tuż koło mnie. Już skorzystałem z pomocy przy wymianie kasety. A ile frajdy przy okazji - można pooglądać kapitalne rowery i osprzęt. I to co lubię - można pogadać o sprzęcie. Wysłuchają, doradzą. Nie twierdzę, że są jedyni czy najlepsi ale są przynajmniej równie dobrzy i kompetentni jak inni sprzedawcy i serwisanci. A korzystałem i z usług salonu Buga Sport, i z MKbike, i z Wysepki, i ze sklepu Pana Mokosy a także z serwisu Pana Michała Czarneckiego. Wszędzie byłem dobrze obsłużony. Nie przesadzam z opiniami ale tez nie jestem malkontentem. Zawsze staram się o obiektywizm a troszkę się znam na rowerach.
Podsumowując - jak w tytule kompetencja i uprzejmość. Szczerze polecam
Podsumowując - jak w tytule kompetencja i uprzejmość. Szczerze polecam