Dre Rowery

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdańsk, Franciszka Schuberta 1A/3

Maciej B - ocena (1) Najlepszy serwis i sklep w 3miescie. Każdy znajdzie dla siebie tam odpowiedni... Maciej B Antek - ocena (1) Super sklep i profesjonalny serwis. Bardzo Polecam Antek Michu - ocena (1) Super obsłyga, szybko i bardzo profesjonalnie zajeli sie moim pojazdem.... Michu
Marcin - opinia (1) Polecam, fachowo i bez naciągania. Marcin Adam - opinia (1) Najlepszy salon rowerowy w Trójmieście. Mega profesjonalny serwis bez... Adam Kolarka - opinia (1) Świetna obsługa: merytoryczna i miła Kolarka Tomasz Bies - opinia (1) Kupowałem rower i wstępny serwis zaliczony, miła i profesjonalna obsługa. Tomasz Bies Grzegorz - opinia (1) Trek i wszystko w temacie, wiedzą w temacie chyba wszystko do tego sami na... Grzegorz Tom - opinia (1) Wpadłem zmienić opony i zalać mlekiem. Miało być "na za dwa dni" z uwagi na... Tom V-da - opinia (1) Zwłaszcza oddział na Demptowie oferuje jedyny serwis indywidualnie... V-da Collin801 - opinia (1) Konkretni mili ludzie fajna obsługa a przede wszystkim dobrze znający się... Collin801 Michał - opinia (1) Wrażenie bardzo dobre. Salon nieźle wyposażony, bardzo sympatyczna obsługa -... Michał Bartek - opinia (1) Duży i przestronny salon rowerowy. Sporo miejsca, by się przejechać nawet... Bartek Pełen Profesjonalizm (1) Kupowałem rower MTB Trek X-Caliber 9, bardzo profesjonalny zespół, otwartość... Paweł profesjonalizm i pasja (1) Polecam to miejsce, Oddałem rower na koniec sezonu na pierwszy przegląd... marek Polecam! (1) Sklepy prowadzone przez ludzi z pasją. Serwis wykonany szybko i profesjonalnie. Alina Fachowcy! (1) Kupiłem u nich rower, regularnie korzystam z serwisu dla swojej maszyny.... Kolarz amator oddzial Gdansk nie polecam (1) zaplacilem 200zl za serwis roweru ( w tym amortyzator) i montaz hamulcow.... pj Widzę, że opinie różne.... ale (1) korzystam już 3 raz i nie mogę zgodzić się z poprzednimi opiniami do końca.... Stan nie polecam (1) oddalem rower do przegladu. skasowali 120 pln i nic nie zrobili oprocz... Ziutek