Kompleks małego członka

Czy powinienem mieć kompleksy małego członka? Może to głupio zabrzmi, ale w sumie na forum jestem chyba anonimowo. We wzwozdzie mam około 11-12 cm. w spoczynku wiadomo, dużo mniej. Jest to pewien kompleks dla mnie, bo żyjemy w świecie gdzie po pierwsze jest to temat tabu, a po drugie istnieje coś takiego jak kult wielkości - również wielkości członka...

Niby głupi temat, ale podobno nie ma głupich pytań...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy powinienes? A czy wedlug Ciebie jest mozliwosc cos z tym (rozmiarem) zrobic? A jezeli nie, to jest sens instalowac sobie kompleksy i inne jazdy na tym punkcie? Jak myslisz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niby tak, ale można próbować też lekko powiększyć. Dostępne sa metody zarówno chirurgiczne (chirurgia plastyczna) jak i farmakologiczne (są pewne substancje które powodują powiększenie ciał jamistych). Np substancja L-Arginina ma takie właściwości. Występuje w różnych supelementach, m in. w Penilarge.

Z drugiej strony tak jak koledzy wyżej napisali, nie ma co się kompleksować. Taka Twoja uroda.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie jest to coś na tyle uprzykrzającego że dałbym się pociąć :) Co to to nie....

czytam sobie o tej L-Arginina, w sumie trochę tego jest w necie... a jakieś efekty uboczne?

Wprawdzie sam nie brałem, ale jest to przebadany, dopuszczony do obrotu suplement. Poza tym zbiera pozytywne opinie, jako skuteczny. Że jest w stanie w nadrobić te 2-3 cm spokojnie, a to w twoim przypadku prawie 30% więcej

można powiększyć tabletkami na pewna długość.

Zależy jakie tabletki. Jeśli są to jakieś tanie tabletki z allegro to faktycznie może być to jedynie placebo. Jeśli są to jednak dopuszczone i przebadane, droższe tabletki to faktycznie można uzyskać pewne efekty powiększenia. Chociaż rzecz jasna nie powinno się nastawiać na powiększenie takie jak w reklamie tabletek czyli 8 cm. Bo to nie jest fizycznie możliwe. Jednak te 2-3 cm można uzyskać. Mechanizm działania takich tabletek polega na tym,że zwiększa się ilość azotu w organizmie i przez to erekcje są mocniejsze, o wiele więcej krwi napływa do ciał jamistych w penisie. Penis się powiększa i tym samym chciała jamiste powiększają się już na stałe. Trzeba być cierpliwym bo kuracja taka nie trwa dwa tygodnie czy miesiąc, ale są to jakieś 3 miesiące brania tabletek plus oczywiście stosowanie środków pomocniczych takich jak żele ( zapobiegają powstawaniu rozstępów i polepszają działanie tabletek).

Inne tematy z forum

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...