Kompleksowo i profesjonalnie

Moje pierwsze spotkanie z Perfect Construction miało miejsce na targach mieszkaniowych w ubiegłym roku. Już po pierwszej rozmowie zorientowałam się, że jedynym trudnym krokiem w procesie zakupu i urządzenia mieszkania będzie jego wybór, gdyż dalsze działania będę realizowała z PC.
Perfect Construction to moim zdaniem przede wszystkim kompleksowość i profesjonalizm na każdym etapie współpracy. Wieloosobowy rzetelny zespół oraz mnogość ekip wykonawczych dają mi uzasadnione przekonanie, że wszystko będzie zapięte na ostatni guzik. Projekt jest już na ukończeniu, niedługo rozpoczynamy realizację :) Na koniec potwierdzę swoją ocenę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Po realizacji miałam potwierdzić swoją ocenę. Niestety teraz byłoby to najwyżej 3, a nie 6. Samo wykonanie jest ok (ostateczna ekipa wykonawcza była dobra, pierwsza rzekomo zrezygnowała), ale współpraca układała sie bardzo dobrze tylko do podpisania umowy i zapłaty przez nas prawie całej ustalonej kwoty. Potem niestety zaczęły sie schody (a to brak ekipy, a to jakieś inne problemy z zakupami, miesięczny przestój, brak kontroli na budowie, błąd w projekcie, którego Perfect Construction nie chcialo usunąć, dopiero po kolejnym miesiącu ruszyli dalej z robotą), ostatecznie wyszło ponad dwa miesiące opóźnienia. Ponadto, gdybyśmy w porę nie zauważyli, mielibyśmy zamontowane dużo tańsze systemy w łazience i zabudowie kuchennej niż były zaprojektowane i zapłacone (Amix zamiast Blum, były wymieniane juz na miejscu, znowu opóźnienie).
Teraz niestety już od ponad sześciu miesięcy jesteśmy zbywani przy usunięciu usterki włącznika światła - zamontowano zły, robią się zwarcia (protokół gwarancyjny podpisany we wrześniu, nadal nie zrealizowana pomimo wielu próśb/maili). Smutne jest też to, że w listopadzie okazało się, że firma użyła w naszym mieszkaniu o połowę tańszej farby na wszystkich ścianach i cały czas zbywają nas z wypłatą odszkodowania za niewłaściwe wykonanie umowy. Niby w styczniu dogadaliśmy się co do kwoty, ale sprawy nadal nie zamknęli pomimo około 30 maili w toku korespondencji i ciągłych monitów.
Szkoda, że jednych klientów traktują profesjonalnie (co wynika z opinii), a innych zupełnie inaczej. Trochę szkoda nerwów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy wypłacili Pani już odszkodowanie ? Mam z Nimi podobny motyw. Opoznienie i wieczne zbywanie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Panie Czesławie - jak wyglądało to u Pana? Ja czekam na odbiór mieszkania, w tej chwili mamy już miesiąc spóźnienia, ani firma ani ekipa nie bardzo reaguje na maile/prośby...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spóznienie ponad miesiac. Olewanie klieta i tłumaczenie że czegoś brakuje w sklepie. Gdy jade do sklepu gdzie robią zakupy to sa winni kase i nie wydaja juz im towaru .. KPINA !!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0