Oszukana przez PC (2) Ja też zostałam oszukana przez PC. Straciłam 26 tyś. Pani Kazojc życzę Pani... Maciej Patyk zlec. 215 (14) Dobry wieczór, Chciałbym podzielić się z Państwem opinią na temat firmy... Maciej Patyk Trudno cokolwiek dobrego napisać o realizacji (1) W styczniu podpisaliśmy umowę, po wpłaceniu pieniędzy oszukiwalismy się, że w... Ja
Całkowicie spełnili moje oczekiwania (2) Firma na etapie planowania wzięła pod uwagę wszystkie moje wytyczne i uwagi,... Kamila Super projekt (3) Projekt wykonany bardzo dobrze. Uwzględnili wszystkie moje uwagi. Polecam! Adi Nie podjąłem się współpracy z PC - chyba na szczęście. (1) Odwiedziliśmy PC chcąc wykończyć nasze mieszkanie. Siedziba na Kartuskiej -... Remek Prosto i bezproblemowo. (2) Firma całkowicie spełniła moje oczekiwania, zależało mi na tym, by ustalić... Monika Walczak Odradzam zdecydowanie! (1) Moja opinia, jak i dziesiątek innych poszkodowanych klientów, jest negatywna:... Poszkodowany Klient tak trzymać! (4) Miesiąc temu odebrałem gotowy apartament- opóźnienie 5 dni także jak na... Maciej M Polecam (5) Mają sporo klientów i właśnie z polecenia trafiłem na pierwsze spotkanie.... Arek Zdecydowanie odradzam ! (5) Oferta bogata, wspaniały marketing , ale nic poza tym... Po podpisaniu umowy... Asia Profesjonalnie i kreatywnie (3) Jestem bardzo miło zaskoczona wizytą w studio projektowym, przy ul.... Magdalena Wszystko przebiegło pomyślnie (2) Firma wywiązała się z umowy, była obsuwa o kilka dni, ale to nie było dla... Teodor Trzy razy Nie (1) Zdecydowanie Nie Nie i Nie. Niestety nie mozna opisywac za duzo szczegolow bo... Kolo Za duzo niezadowolonych klientow (1) Uwaga mozna sie przejechac. moge polecic (1) Nam zrobili piękną aranżację praktycznie całego domu. Nie wiem jakim cudem,... M.M. Super sprawa ! PC - polecam gorąco :) (1) Porady co do urządzenia mieszkania - trafione w 100%. Świetna porada, a Pani... Monika W. Perfect Construction? Tak, tak, tak i jeszcze raz TAK! (1) Fantastyczna usług arnażacyjna - bardzo dziękuję za pomoc w aranżacji naszego... Dawid dotarliśmy do mety! (1) Pragnę serdecznie podziękować całemu zespołowi firmy Perfect Construction za... Ada Szawarska wszystko w jednym miejscu - super (1) Idealnie dla mnie jako osoby nie mającej ani czasu ani wiedzy "remontowej".... Kasia Z.