Warsztaty (2) Nie korzystałam z usług firmy, ale uczestniczyłam w warsztatach... Aliyah Polecam P.C. (4) Firma super, gorąco polecem Polecam!!! (1) Świetni fachowcy, przyjazna atmosfera. Wszystko kompleksowo i profesjonalnie... Barbara
Współpraca z Perfect Construction (1) Usługi Perfect Construction polecił mi znajomy, który kupił kilka mieszkań... Marek Wróbla Staw (2) Zakupiłem dwa mieszkania od dewelopera Inpro i skorzystałem z usług PC.... Jacek moja ocena dotycząca Perfect Construction (1) Miałem okazję z nimi współpracować i byłem zadowolony z efektu. Nikodem super serwis (4) Goraco polecam Perfect Construction, Oprocz kreatywnych pomyslow... Olga Polecam (1) Korzystałem z usług Perfect Construction w zakresie aranżacji mieszkania,... Marcin Warto, polecam! (1) Jestem zadowolona z porad, jakie udzielają, słuchają i trafiają w gust.... Paulina Polecam! (1) Za Perfect Construction zdjęcia aranżacji same mówią za siebie ;). Osobiście... Marta M :) Polecam! (3) Jestem "zagraniczna Polka", ktora po latach wraca do kraju i chcac urzadzic... Monika mieszkanie (1) Wykończone, zrobione i załatwione. Projektanci super i naprawdę nie ma się do... mezczyzna12 Nie mam czasu (1) Nie mam czasu, więc tym bardziej jestem zadowolony. Szybko, konkretnie i na... Marek Zadowoleni i uśmiechnięci :) (1) Witam. W związku z zakończeniem prac na naszym mieszkaniu dzielimy się... Małgorzata Ładny i szybko zrobiony projekt (1) Polecam !! aw wykonczenie mieszkania (1) Mila wspolpraca I dobry standard wykonawczy. Projekt potrzebowal wiecej czasu... Alicja Zbyszek - opinia (1) Jestem singlem narzekającym na wieczny brak czasu. Perfect Construction to... Zbyszek Polecam! (1) PC to najlepsze rozwiązanie na wykończenie mieszkania, szczególnie polecam... Agnieszka K. Polecam korzystanie z profesjonalnej firmy. (1) Różnorodna oferta. Obsługa profesjonalna. Fajnie, że doradzają i podpowiadają... Łukasz 21 Witam! (1) Chciałem podzielić się opinią o firmie. Polecam wszystkim. Oferty są bardzo... Tadeusz lat 56