Kompletny brak profesjonalizmu!

Byłam raz u p.Krysi o 1 raz za dużo.Cena wysoka, a siedziałam na fotelu może z 15 minut.Oczywiście panie miłe,ale co mi po tym skoro po ostrzyżeniu nie zostałam zapytana ani razu czy mi się podoba,czy może coś poprawić.Pani Krysia wysuszyła włosy suszarką,wzięła do ręki prostownicę oczywiście nie pytając czy chcę mieć proste czy kręcone włosy i zaczęła je kręcić na prostownicy-włosy mam długie, więc nie widziałam co robi za moimi plecami z nimi-jak zobaczyłam efekt,to słowa nie mogłam wydusić z siebie,zapłaciłam i wyszłam,choć żałuję,że nie pokazałam im jak wyglądają loki i sama nie zrobiłam sobie!Wielkie modelowanie i kręcenie włosów,a efekt jakbym wstała z łóżka i zapomniała się uczesać-włosy powyginane w różne strony i absolutnie loków to nie przypominało-zgarnęłam je na bok, schowałam pod kurtką i wyszłam, bo nie chciałam,żeby panie robiły cokolwiek więcej.Nie wspomnę o tym, że poszłam podciąć włosy ze względu na rozdwojone końcówki i cięcie nie było złe, ale co mi po tym, skoro chwilę później podczas czesania włosów, gdy tylko się zaplątały, to p.Krysia nie miała na tyle cierpliwości,żeby je delikatnie rozczesać,lecz szarpała je do momentu aż się urwały! Totalna klapa!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odpowiedź obiektu

Witam,
Bardzo nam przykro z zaistniałej sytuacji. Dla każdego klienta poświęcamy więcej niż wynikające z Pani opinii 15 min. Uważam, że uwaga co do poświęconego czasu i braku profesjonalizmu jest krzywdząca (tym bardziej,że z opinii wynika iż strzyżenie było poprawne).
Jeśli chodzi o stylizację końcową, być może p.Krysia nie zapytałam w jaki sposób mają być ułożone i sama zdecydowała.Za to przepraszamy.
Przykro nam, że nie zareagowała Pani w salonie.Uczesanie zawsze można zmienić. Mogła Pani porozmawiać z p. Krysią w trakcie usługi. Na pewno znalazłoby się wyjście z tej nieprzyjemniej sytuacji.
Normalnym jest iż klienci w trakcie usługi sugerują jakieś zmiany, modyfikacje, ale nie skutkuje to tak przykrą opinią na forum.
Z mojej strony chciałabym zaprosić Panią na wizytę. Obejrzę włosy i proponuję pielęgnację z modelowaniem
Proszę o kontakt

ODP KLIENTKI:
Cieszę się, że moja opinia dotarła do Państwa i mam nadzieję, że żadna klientka więcej nie będzie miała takich odczuć jak ja. Podtrzymuję, że co do strzyżenia nie miałam zastrzeżeń, ale rozczesywanie i modelowanie...no cóż... Dlatego też za ofertę pielęgnacji dziękuję bardzo, ale nie skorzystam, gdyż obawiam się, że podczas rozczesywania włosów powtórzy się sytuacja z poprzedniej wizyty i włosy zamiast rozczesane będą zwyczajne urywane przez szarpanie... Nie mniej jednak życzę powodzenia w pracy i wielu zadowolonych klientek!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5