UPS niezły b....... siostry tam macie!!! (1) Napewno będę odradzał wszystkim z korzystania z tego kuriera. Wszystko było... MrMokos Solidny Partner (1) Korzystam z usług Błyskawicy od dłuższego czasu. Wysyłam różne nietypowe... Cezary totalna porażka (1) Okazuje się, że jak już UPS ma przesyłkę w swoich rękach, to odzyskanie jej... joorgen
Świetna współpraca (1) Gorąco polecam wszystkim przewoźnikom, szybka, miła i sprawna obsługa, oraz... Mieciu Bardzo solidna firma POLECEM!!!!!!! (1) Firma bardzo szybko uporala sie z dostarczeniem przesylki.Mysle ze jakosc... Michal Tak powinno byc wszedzie (1) Taxowkarze z w/w Firmy powinni byc wzorem dla swoich kolegow z innych miast.... asia super przewożnik (1) super przewożnik UCZESTNIK Dobry pomysł (1) Dobra lokalizacja parkingu. Po wcześniejszym uzgodnieniu transport na... Sławek kpina (1) to jest kpina co robią te panie które tam pracuję ja od 6 rano prubuje sie... grzegorz kasia - opinia (1) gorąco polecam. jechałam na lotnisko - w porównaniu z innymi firmami dość... kasia dobra firma (1) Dobra firma. Szybka obsługa. Stawki niewiele wyższe od innych agencji a firma... Boniek Pętla Sokółka (1) Diękujemy za nowootwartą pętlę Sokółka-Chwarzno.Problem jednak polega na... Iwona Rudzińska pierwsza klasa (1) Polecam innym,jestesmy barzdo zadowoleni z uslugi,bylismy na czas na lotnisku... robak niekompetentna obsługa (2) telefon odbiera niekompetentna osoba - młoda kobieta, która od razu... Katarzyna Adamowicz :) (1) Merc Taxi jest najlepszym stowarzyszeniem taksówkarzy , Dobre i wygodne... Justyna POLECAM!!! (1) Firma kurierska godna polecenia. Pan bardzo rzetelnie wywiązał się z zadania.... Marian Uczciwa firma (1) Moja ulubiona firma, sympatyczni kierowcy, a panie w centrali wiedzą na czym... Er Tomasz - opinia (1) Polecam wszystkim "trójmiejskiego kuriera"!!! Bardzo dobry i sympatyczny... Tomasz Świetnie (1) Myślę, że pierwszy raz jestem zadowolona z usług kurierskich, zadziwiła mnie... Anna Skorupska Centralny Wodociąg Żułąwski Sp. z o.o. Nowy Dwór Gdański - opinia (1) ŚWIETNY KONTAKT I PEŁEN PROFESJONALIZM GORĄCO POLECAM Centralny Wodociąg Żułąwski Sp.