BEZAPELACYJNIE NAJGORSZA FIRMA KURIERSKA !!!!! (1) Nigdy w życiu nie skorzystam ze sklepów, które współpracują z tą "firmą"!... Joanna bardzo dobry pomysł (1) Bardzo sprawne działanie,dobra organizacja.Dzwonisz albo mailujesz ,umawiasz... emaja11 Parking godny uwagi (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, dobra lokalizacja, cena atrakcyjna. Sylwek
Grzesiek - opinia (1) Solidna i profesjonalna obsługa. Bardzo dobry kontakt. Polecam pozostałym Grzesiek Slawek - opinia (1) Dobry parking , super serwis i bardzo mila obsluga Slawek Dobry Parking (1) Korzystałem z Parkingu i jestem zadowolony!! Wyjeżdzałem na sylwestra... wind64 Gorzej się nie da (1) zdecydowanie odradzam. przesyłkę nadał sklep w warszawie. z informacji na... Michał Opinia ?????? Jaka opinia ?! (1) Nie wiem skąd znalazły się te pozytywne opinie 5 na 6 możliwych. ŚMIESZNE... Wkurzony SKANDAL!!! (1) najkbardziej niekompetentna firma z jaką się spotkałam.nie tylko brak... adrianna rewelacja!!! (1) Serdecznie polecam wszystkim "przeprowadzkowiczom" usługi tej firmy!... Michalina PKP to jakaś pomyłka (1) nie dość że nie można znaleść jakiegoś numeru kontaktowego to jak już jest to... Tomas_Gd Tragedia! (1) NIE POLECAM!!! wystwaili moja biedna babcie, ktora musila czekac z innymi... Monika co to za firma?! (1) Szajs jakich mało.19.12 buł kurier i zostawił awizo bo nie zastał mnie o11.30... LOLO40 Najlepesza firma! (1) Najlepsza firma taksówkarzy w Gdyni. jezdzilem juz wieloma firmami i uwazam... Jan Najgorsza firma na polskim rynku (1) 1. Pierwszy podany nr telefonu- nieaktualny 2. Drugi- jakis lektor gada z... Asia DHL-PRL (1) Wraca klimat "Misia"! Klient zamawia dostawę prezentu pod wskazany adres do... Bogdan Wiszniewski Przegięcie =| (1) Autobusy PKS Wejherowo coraz częściej się spóźniają. Ten co ma być 6:40 nie... Madź marek - opinia (1) zgadzam sie z poprzednikiem.2 razy brak awizo,jedna przesylka wrocila do... marek walter - opinia (1) Czasem przesyłka dociera na czas a czasem człowieka krew zalewa z nerwów gdyż... walter polecam (1) polecam .