Pola Z - ocena (1) polecam , zamiawialismy worek big bag na gruz na Stogi .Przywiezli tego... Pola Z Zadowolony Klient - ocena (1) Realizacja dostawy worka big bag na gruz w dniu zamówienia, profesjonalnie... Zadowolony Klient Mirosław - opinia (2) Korzystałem z usług firmy konbrud w celu wywozu gruzu, było szybko, sprawnie... Mirosław
Elżbieta - opinia (2) Współpraca z firmą bardzo pozytywna. Pani Ania kompetentna, rzeczowa i... Elżbieta Wioleta - opinia (1) Worek z gruzem został zabrany szybko. Pani w biurze bardzo miła. Polecam Wioleta E.Gawin - opinia (2) Jestem bardzo zadowala z uslugi, sprawnie i bez problemowo E.Gawin Jan K. - opinia (1) Firma niezawodna i godna polecenia. Usługa wykonana profesjonalnie i... Jan K. I.K. - opinia (1) Polecam, wywóz odpadów w workach big bag. Bardzo dobry kontakt, szybka... I.K. Magdalena - opinia (2) Polecam, najlepsza firma, rzetelna, przemiła obsługa telefoniczna oraz... Magdalena beata borkowska - opinia (2) Korzystałam z firmy ''konbrud'' ,jestem mile zaskoczona,ponieważ są bardzo... beata borkowska Megi331 - opinia (1) polecam ! Profesjonalnie wykonana usługa, fachowa pomoc, szybka realizacja... Megi331 Natalia Zawadzka - opinia (1) Firma niezawodna i godna polecenia. Terminowo wywiązują się ze swoich usług. Natalia Zawadzka j. j remonty - opinia (1) Szybko, konkretnie i w terminie. Polecam. j. j remonty Polecam (2) Polecam firmę Konbrud. Miła, konkretna obsługa. Bardzo szybko dostarczony i... Aneta Skorzystałem z polecenia i nie zawiodłem się. (1) Znajomy polecił mi tą firmę, jako rzetelną i sprawnie działającą. Nie... Kazik Wywóz śmieci po remoncie (1) Zamówiłam kontener na śmieci i inne po remoncie domu. Podstawiony już... Agnieszka Polecam (1) Polecam. Najtańsze worki big bag w trójmieście. Brak problemów z odbiorem. Grzegorz INDYWIDUALNE PODEJŚCIE (1) Polecam szczerze, firma odebrała worki BIG BAG po innej firmie która... Bogdan Śmieci (1) Gorąco polecam! Miałem pilną sprawę. Dziś tel. przyjazd i odbiór. Wszystko... Klient Polecam (1) Jak najbardziej polecam, usługa została wykonana szybko i sprawnie, według... A.A.