Koncentrator tlenu?

Od jakiegoś czasu bardzo popularna jest tlenoterapia. Z tego co wiem to stosuje się ją przy leczeniu chorób układu oddechowego. Ale również pomaga w leczeniu migreny. Czy ktoś z Was może z tej terapii korzysta i może podzielić się opinią. Wiem, że Oterapia ma koncentratory tlenu do tlenoterapii domowej. Jest też urządzenie przenośne. Czy ktoś może ma na własność taki sprzęt i może podzielić się opinią?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tlenoterapia jest zalecana w wielu przypadkach. Mogą z niej korzystać dorośli, dzieci i osoby starsze. Działa wspomagająco nawet w przypadku odtruwania organizmu po zatruciu alkoholowym. Wiele osób poleca terapie tlenem przy migrenie. Należy jednak pamiętać, że tlen to lek. I należy przestrzegać zaleceń. Na 24medyczny.pl/kategoria-produktu/inhalacje-i-tlenoterapia/koncentratory-tlenu te koncentratory o których wspominasz są w promocji. A obecnie wypożyczenie nie jest możliwe. Warto taki sprzęt posiadać w domu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Covida Sars!

Dużo informacji znajdziesz na https://wypozyczalniamilmed.pl/wynajem/koncentratory-tlenu/. Mi osobiście pomogło, może nie jakoś szczególnie ale poprawa była widoczna.

Inne tematy z forum

Naturalne sposoby na powiększenie biustu (4 odpowiedzi)

Czy orientujecie się może czy są jakieś naturalne sposoby na to aby powiększyć biust? Niestety...

Dobry ortodonta (40 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Nie mogę osiągnąć orgazmu (6 odpowiedzi)

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?