Koncert Jeara

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Troche z innej beczki... pilnie POSZUKUJĘ biletu na KONCERT JEARA!!!
Może ktoś ma odsprzedać!!! Najlepiej sektor C2
Plisssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koncert Jeara

Hej
Bilety są do nabycia w Barcie w Sopocie przy ul. Kosciuszki 61.

No właśnei problem, bo skończyli sprzedaż już wszędzie i podobno nawet przed koncertem nie będą sprzedawać! Cholera, a tyle tysiecy jeszcze było...

na pewno są w biurze Orbis Travel na 10Lutego w Gdyni - tel. 620 95 99 - wiem, bo sama kupowałam:) najlepiej szybko zadzwoń i zarezerwuj odbiór na nazwisko - powodzenia:)

Ja byłasm wczoraj na próbie generalnej i ogromnie się rozczarowałam...

Robalek

Dzisiaj będzie większe widowisko, bo światła, fajerwerki za kupe dużą kupe kasy...
Mam nadzieje, ze będzie super!!!

Światła ponoć były takie same wczoraj. I fajerwerki też były. I kiepsko było też.

Co do biletów - próbowałaś w Madisonie?

Robalek

Robalek - a czemu sie rozczarowalas?

Rozczarowałam się ponieważ:
1. muzyka średnia, oprócz starych kompozycji, nieiwele interesującej treści, kilka kawałków mi się w ogóle zlało.
2. wizualizacje jak na artystę takiej klasy bardzo rozczarowujące. Coś podobnego każdy może w dzisiejszych czasach stworzyć na domowym PC-cie. Niektóre z nich przypominały winampa. Na wielu trójmiejskich imprezach naprawdę widziałam lepsze. Efekty w stylu - twarz kobieca, twarz męska i wybuchające fajerwerki, potem kobieta z mężczyzną się całują i znów wybuchające fajerwerki.
3. Osławiona już kompozycja oparta o "mury" - chór śpiewał fantastycznie, ale jedynym dodatkiem ze strony Jarre'a było dołożenie beatu a'la tractor studio, czy jak tam ten program się nazywa.
4. Organizacja - fatalna! Na próbę bez problemu wnieśliśmy dyktafon, koledze zawieruszyła się w plecaku pusta butelka po wódce, której nie wykryło 5 bramek kontrolnych (aż tyle, bo wychodziliśmy do toalety dwa razy). Przed rozpoczęciem właściwego koncertu ochroniarze w ogóle przestali sprawdzać ludzi, widzieliśmy jak facet w plastikowej przezroczystej siatce wniósł dwie puszki z piwem. Sami sobie dopowiedzcie kto co mógł jeszcze wnieść.

Jeśli jednak wybieracie się na koncert to polecam - co najmniej 1,5 litra wody na osobę, możliwe, że jakieś chustki przeciwko pyłowi na twarz, własny papier toaletowy lub chustki higieniczne. Czytałam w gazecie, że nie wolno brać karimat, ale jak kontrola będzie taka fantastyczna, to można wziąć nawet sofę z salonu.

Uff, rozpisałam się.
Pozdrawiam

Robalek

z ta sofą to dobre... ;o)
moż edzisiaj bedzie lepiej
pap

niestety nie ma nigdzie... :(

już nigdzie nie ma, wstrzymali sprzedaż, podejrzewam, ze bilety mogły jeszcze zostać... no cóż.. kicha...
ale dzięki laski pap ;o)

Asik podaj mi numer komórki na meila bo najprawdopodobniej moja przyjaciółka rezygnuje...bilet jest w sektorze b2.

dzięki mmegi juz chciałam pisac, ale to dla mojej mamuśki i woli z nami w tym samym sektorze....
ale i tak śliczne dzięki za taki odzew, moze jeszcze mi sie uda znaleźć C2...
papatki ;o)
mmegi a jak tam u ciebie???

Rzuć okiem na dział ogłoszenia na trójmiasto, w różnych kategoriach jest pełno ogłoszeń o sprzedaży biletów.

Dzięki Alex, właśnei sprawdzałam, ale ceny dwa razy wyższe... szok!!!

No niestety na ostatnią chwilę to się płaci:((A chociaż znalazłaś coś co Ci pasuje?

no niestety... he he he, ale czego sie nie zrobi dla mamuśki!!! Znalazłąm nie to co chciałąm ale mam.
Dzięki laseczki i słonecznego łykendu życzę ;o)))
pap

po co isc jak sie nawet nie potarfi napisac nazwiska artysty?

maj nejm is jear hyhy szczegółów się czepiasz

spadówka panie/pani inteligent!!!
:p

Re: Koncert Jarra

Jak się nie ma co powiedzieć, to zawsze można czepnąć się słówka. Tak, żeby zaistnieć.....

Re: Koncert Jarra

pomijam zwiazek koncertu z weselami
smieszy nieumiejetnosc napisania prawidlowo pieciu liter artysty, na wystep ktorego idzie sie chyba "bo wszyscy ida" hehe

nie mieszalbym tu inteligencji

znalazłam na allegro bilecik nie wiem czy jeszcze jest ale w tym sektorze co cie interesuje :)
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61839824

sporo biletów jest

http://www.allegro.pl/search.php?string=jarre&buy=0&new=0&pay=0

powodzenia

A ja na koncert nie ide.Jeszcze tyle spraw do załatwienia.

ja też nie idę za daleko, za drogo, i nie podoba mi sie taka muzyka, obejrzę w tv i też będzei ok
Właśnie oglądam i cieszę się że nie poszłam, jakoś takie to nudne

dziewczyny które były wczoraj na koncercie, napiszcie jak było i jakie wrazenia...

bylam, przezylam i powiem - NIEZAPOMNIANE WRAZENIA!!!
te 2,5h minely normalnie blyskawicznie, publika doskonala, Oxygen to juz byla kulminacja wszystkiego - muzyki, swiatla, fajerwerek, emocji!
NAprawde bylo warto, bez dwoch zdan - niesamowite widowisko i wspaniala muzyka :o)

co prawda organizacja byla do bani, ale coz - taka nasza polska rzeczywistosc.... niestety.

Pozdrawiam

a jeszcze tak z ciekawości zapytam: ile kosztowały bilety?

sektor A 66 zl, B - 55 zl, C - 33 zl

Ja bylam w sektorze C, dobrze bylo wszystko widac (procz Soyki, ale moze to i dobrze :) ), efekt super, zwlaszcza fajerwerki.
Co do wizualizacji, to podzielam zdanie Robalka. Laserow tez sie spodziewalam ciekawszych.
Za to ubawu mielismy co niemiara, kiedy powtarzali caly czas tekst o sektorze A1 :)) Komentarze ludzi wokoło były naprawde ciekawe. No i realizator obazu, ktory szedł na telebim podczas koncertu Soyki był na miare samego supportu.
Wałesa nie powiedział nic ciekawego, Adamowicz silił sie na dowcip. Za to kilka utworow ( w tym Oxygen of course) zrobily na mnie niesamowite wrażenie.
I te tłumy..
Piekny był moment piosenki dla papieża, jak wokół zaplonely swiatełka.I Mury też były piękne.
Męczące było tylko stanie tych kilka godzin - pojawilismy sie na terenie stoczni kolo 18.00, od 19.00 do 23.00 caly czas stalismy. Pod koniec marzylam tylko o lożeczku :)

Nela, mi też krzyż odmówił posłuszeństwa... Plecy bolały ale spać poszłam z radościa!
Było cudnie, może mało świateł i laserów niekiedy! Ale atmosfera niepowtarzalna, nie da sie tego odczuc oglądając w tv!
Warto było!
dzięki dziewczyny za pomoc z biletami, udało sie, znalazłam!
Pap i miłego dzionka
:o)))