Jestem stałą klientką Reno-Art i niepoprawną perfekcjonistką, a mimo to jestem zadowolona ze współpracy i z działania mojego samochodu po naprawach. Właściciel nigdy nie wprowadził mnie w błąd, zawsze wszystko dokładnie wyjaśnia i ustala przed, w trakcie i po wykonaniu naprawy. Za każdym razem, gdy chciałam naprawić coś, co jeszcze jego zdaniem nie wymagało naprawy lub nie było istotne dla właściwego działania mojego samochodu, stanowczo mi to odradzał. Wielokrotnie wykonują drobne naprawy i przeglądy gratis. Bardzo szybko stawiają trafną diagnozę. Informacja dla dziewczyn i kobiet: nigdy nie czułam się oszukana, wyśmiana czy potraktowana z góry. Dodam, że na pierwszą wizytę jechałam tam pełna niepokoju i podejrzliwości po tym, co mnie spotkało w innych warsztatach samochodowych. Jak się okazało zupełnie niepotrzebnie. Po kilku naprawach zakupionego w średnim stanie samochodu, wszystko działa bez zarzutu...powiedziałabym - nie ma się do czego przyczepić.
Dalej będę tam serwisować moje renault, ponieważ zasługują na najlepszą opinię i zaufanie. Jako klient uważam, że trzeba dbać o miejsca, w których praca wykonywana jest z pasją. I oby takich jak RENO ART było jak najwięcej.