Konkretny specjalista
Dopiero po umówieniu terminu wizyty czytałam TE komentarze.Nie bez obaw wchodziłam do gabinetu...Wiecie co babki!Weżcie poświęćcie swój czas na oglądanie Hausa!A nie wypisywanie dziwnych wrażeń!Komentarze o odbieraniu telefonu przez P.dr. są z kosmosu,a doznania hipochondryków wpisujcie na stronach psychologów jak nie wyżej!Przyszłam ze skomplikowanym zespołem chorobowym.Odsyłana od specjalisty do....I W KOŃCU!Konkretna rozmowa,wyjaśnienie mych wątpliwości,skierowanie na konkretne badania ze wskazaniem co mogą podpowiedzieć co wyjaśnić!Specjalista i konkretny człowiek!O "pierdołach" jak FACHOWOŚĆ nie wspomnę..Jedyne co potwierdzę,to czas.Umawia się człowiek na godzinę i czeka...PRZEPRASZAM pacjentkę,która musiała to odczuć!!Niech wybaczy,bo Pan dr.Szymula pomógł mi jak mało kto potrafił i przez komplikacje chorobowe i Jego zaangażowanie w zapoznanie się z problemem trwało,to dłużej niż standard...To nie jest standardowy lekarz.To specjalista!
Wieżcie mi!Nie przez jeden problem przechodzę nie pierwszy rok walczę i z chorobą i z lekarzami i z ich podejściem do mnie,pacjenta.Po wizycie u dr.Szymuli czuję się lepiej i pewniej!
Dam znać gdyby zawiódł!Choć nie wieże...
Wieżcie mi!Nie przez jeden problem przechodzę nie pierwszy rok walczę i z chorobą i z lekarzami i z ich podejściem do mnie,pacjenta.Po wizycie u dr.Szymuli czuję się lepiej i pewniej!
Dam znać gdyby zawiódł!Choć nie wieże...