Konrad D. - opinia
Korzystałem z usług firmy pana Jerzego na jesieni 2021 r. oraz w 2022 r. Zlecenie dotyczyło ocieplenia oraz wykonania elewacji domu w zabudowie szeregowej w Gdyni. Remont obejmował nie tylko ułożenie styropianu oraz tynku, ale także szereg prac towarzyszących (elementy dekarskie, izolacje, instalacja elektryczna, układanie płytek na tarasach i wymiana okien). Wszystkie elementy wykonane zostały z najwyższą starannością i profesjonalnie. Jakość prac jest bez zarzutu, a wszystkie problemy po drodze zostały rozwiązane w równie fachowy sposób (dom ma ponad 30 lat i jako to przy takich budynkach, wiele rzeczy "wyszło" po drodze). Pan Jerzy był osobiście zaangażowany w każdy element prowadzonych robót, czuwał na każdym kroku i nie pozostawił żadnej sprawy nie rozwiązanej. Dzięki temu jako osoba mająca minimalną wiedzę o sprawach remontowo-budowlanych nie musiałem szukać rozwiązań na własną rękę, podobnie z zamawianiem materiałów i podwykonawców.
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i w przyszłości na pewno skorzystam z usług firmy pana Jerzego Adamczyka.
Serdecznie polecam.
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy i w przyszłości na pewno skorzystam z usług firmy pana Jerzego Adamczyka.
Serdecznie polecam.