Konsultant ds. Urody- Super-Pharm

Witam, czy ktoś coś wie na temat tej pracy? ogłoszenie pojawia się średnio co tydzień.... Co to może być za praca? Konsultant ds. urody to trochę dziwne w przypadku apteki... Ktoś tam pracował bądź był na rozmowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Konsultant ds. Urody- Super-Pharm

Super-Pharm to również drogeria i pracują tam konsultanci, którzy "stoją na sklepie", np. przy półce z kosmetykami do pielęgnacji twarzy i pomagają klientom przy wyborze produktu, udzielają informacji produktowych. Chyba również dbają o odpowiedni zapas kosmetyków, którymi się zajmują. To tak z obserwacji :) Według mnie można porównać to z pracą hostessy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja pracowałam w tym miejscu. To była moja najgorsza praca. Wyzysk na maxa, zarobki około 1000 złotych, umowa zlecenie, 15 minut przerwy, a kierowniczka działu kosmetycznego ma problemy psychiczne i chyba jakieś kompleksy. Nie polecam!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A w której Super-Pharmie dokładnie pracowałaś? :)

chyba którym...

zależy czy Super-Pharm potraktujesz jako aptekę czy sklep...

Gdańsk Wrzeszcz

A długo pracowałaś w tym Super Pharmie na Wrzeszczu?

Inne tematy z forum

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...