Adam Załucki - opinia (1) Bardzo profesjonalna i rzetelna obsługa. Duża wiedza i doświadczenie.... Adam Załucki Polecam! (1) W ciągu 4 miesięcy moje przedsiębiorstwo produkcyjne stało się rentowne, a... Maciej S. Dobre na początek działalności (1) Miałem firmę w AIP w 2009, 2010 i 2011r. Wszystko super, chociaż trochę boli... Marcin L.
Godne polecenia! (1) Dobrze zainwestowane pieniądze Uczestnik BK Konsulting (1) Jestem bardzo zadowolony z świadczonych usług przez firmę BK konsulting , a... Śliwers Pic. Aneta Łopatka - opinia (1) Prfesjonalne podejście do tematów. Zawsze sprawnie, terminowo. Dodatkowo... Aneta Łopatka Super teksty (1) Pani Andżelika od dłuższego czasy pisze dla mnie testy nie tylko na strone... Iwona Profesjonalizm na najwyższym poziomie. (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi Pani Andżeliki Nowak. Wymyślenie haseł... Jola wycena przedsiębiorstwa (1) całość prac wykonana zgodnie z założonym terminem - częsta inicjatywa ze... Michał S. Kompleksowa obsługa (2) Spółka PL Consulting wykazała się profesjonalną i kompleksową obsługą całego... Wojciech Weronika - opinia (1) Nasza firma od dawna poszukiwała osoby, która zajmie się redagowaniem... Weronika Mariusz - opinia (1) Pani Andżelika od bardzo dawna pisze teksty dla naszej firmy. Jest szybka i... Mariusz Pomocne, przydatne teksty. (1) Bardzo oryginalne teksty na strony internetowe. Pomysłowy katalog oraz... Andrzej Adamowicz Jestem bardzo wdzieczny (1) Bardzo dobry specjalista, szybko pomógł wypełnić wszystkie dokumenty i... Taras Tymtsias krótko, zwięźle i na temat (1) Zależało mi na zalegalizowaniu pobytu mojej partnerki na terenie RP. Firma... Juliusz Sprawy Urzedowe (1) Witam, Chcialbym bardzo polecic Legal Stay jako bardza dobra firme dla... Anton I couldn't have done it without legal stay! (1) On coming to Poland, I decided that i would like to extend my stay to get to... Andrew Deschepper Razreshenije na prozhiwanije (1) Procedura poluchenia Razreshenia na prozivanie v Polshe dovolno slozna i... S. Dritan - opinia (1) Skorzystalem z uslug LegalStay ostatnio, i jestem bardzo zadwolony ze... Dritan Residency Card Procedure!! (1) I just wanted to take the time to thank Ms. Nowacka for the great help and... Adriana A.