Michał - ocena (1) Profesjonalne podejście do tematu. Michał Barton - opinia (1) Jedna z najlepszych firm doradczych na rynku wzornictwa przemysłowego.... Barton Czarek - opinia (1) Informacje rzeczowe i fajna obsługa. Tylko trochę długi czas oczekiwania na... Czarek
Profesionalnie (1) Pełna i kompleksowa obsługa, Nastawienie na skutek i efekt finalny Nie... Zadowolony Polecam Agrosun Energy najtańszej instalacji PV w Pruszczu Gd. (1) Teraz w Lutym Jest nabór wniosków dotujących mikroinstalacje fotowoltaiczne w... Krystyna Bęcławska tragedia (1) Jestem w AIP dość długo, ale tak źle nie było nigdy jak teraz po... Andrzej Nie polecam!!! (1) Grupa zapatrzona w siebie dzieciaków! Totalnie nie mają szacunku do osób, z... Nie polecam Kosulting (1) Doradztwo na najwyższym poziomie. Pan Spychalski dzięki wiedzy i nabytym... Łukasz Studenci "kompetenci" (1) Większość zatrudnionych osób, to ambitni studenci, zawsze spieszący z pomocą.... Joanna Lenardkiewicz Omijać szerokim łukiem (1) Mają ładną stronę internetową i na tym ich inwencja się kończy. Nie potrafią... Szymon Nowicki Studenci bawiący się w biznes (1) Grupka niekompetentnych małolatów. Dużo im jeszcze brakuje by stworzyć... Edmund Unikajcie (1) Jedna wielka ściema. W niczym nie pomagają, nie instruują, a jak popełnisz... Inkubatory AIP to ściema Профессиональная (1) С полной... Серг zakładałem spółkę w Norwegii i mieli mi pomóc (1) W grudniu miałem założyć spółkę w norwegii, mieli mi pomóc, ale wysłami mnie... Krzysztof Dramat nie polecam (1) Miałem kontakt z Paniami totalna ignorancja a ich kierowniczka Krystyna to... Agnieszka Karolińczyk obsługa (2) Obsługa tragiczna,Panie udają że są miłe a w rzeczywistości takie nie sa,nie... Kaszub podatek z Norwegii (1) Pracuję w Norwegii i co roku mam ten sam problem z podatkami. można sporo... Roman Beata Glodkowska - opinia (1) Rzetelna obsługa, bardzo dobra znajomosc prawa w tej dziedzinie,wysoka... Beata Glodkowska Bez zarzutu (1) Dzięki pani Barbarze udało mi się uzyskać najpierw kartę czasowego pobytu na... zadowolony Appreciate Help of LegalStay (1) I had a very complicated issue with regard to my Karta Pobytu having my... Jennet Arshimova