Paweł - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście, transakcja szybka i zgodna z ustaleniami.... Paweł Dagmara W. - ocena (1) Po raz kolejny sprawnie i profesjonalnie zorganizowana usługa wynajmu... Dagmara W. Banna - ocena (1) Super zorganizowany nowy plac z kontenerami na wynajem. Dostęp całą dobę, nie... Banna
z - ocena (1) Profesjonalnie, szybko godnie polecenia z Przemek - opinia (1) Troche pracuje w tej firmie. Płaca dobrze i atmosfera super. Wszystko na... Przemek Monika - opinia (1) Zamawialiśmy zestaw kontenerowy dla naszej firmy. Cała procedura począwszy od... Monika Driver - opinia (2) Współpraca z depotami to udręka, nie polecam Driver Amok - opinia (1) Firma spoko i dobrze płacą jak na Polskie warunki. Amok Edek - opinia (1) Fajna firma. Dobrze się pracuję, i wypłaty są na czas. Można pracować kiedy... Edek Czy to ważne - opinia (1) Firma. dramat. nie polecam . Ludzie tam zarządzający to jakieś . Nie... Czy to ważne Trzymajcie się z dala od tej firmy (1) Do momentu zdania kontenera prawie wszystko jest ok, cyrki zaczynają się po... Andrzej płatność (1) Uciekają od płatności, termin 60 dni, drugie tyle proszenia sie o swoje... przewoźnik Profesjonalna firma (1) natychmiastowa realizacja mają nowe kontenery wysokiej jakości. Zawsze... Radosław M kontener (1) polecam ,mają bardzo dużo kontenerów na kokoszkach Tymek Współpraca/ kontakt z firmą (1) Firma oferuje szeroką palete kontenerów, pracownicy wszystko załatwiają za... Jarosław Polecam transplanner (1) Rzetelna, profesjonalna firma. Wynajmowałem od nich kontenery magazynowe... Andrzej70 Profesjonalnie i szybko (1) Komunikacja z firma przebiega bardzo sprawnie. Dotrzymują terminów na jakie... Marek Przyblski Kontener 20st (1) Kupilem kontener magazynowy 20st z którego jestem bardzo zadowolony. Pan... Artur Gondawski ZAPLECZE BUSOWLANE (1) POLECAM TĘ FIRMĘ - SZYBKO - SOLIDNIE BEZ ZASTRZEŻEŃ ZAMÓWIENIE ZOSTAŁO... REM polecam zdecydowanie (1) Polecam zdecydowanie firmę trans-recykling. Doskonały kontakt i co dla mnie... jarek