Kontrola bezpieczeństwa.
1. Mało przyjemny personel przeprowadzający kontrolę bagażu, wprowadzający niepotrzebną nerwowość i zamieszanie. Niepotrzebne komentarze o zawartości bagażu. Brak wiedzy, że elementy plastykowe nie wymagają zdejmowania np. pasek z plastykową klamrą. Latam bardzo dużo, a będąc osobą z brzuszkiem specjalnie kupiłem spodnie z paskiem z plastykową klamrą. Proszę wyobrazić sobie moje zdziwienie gdy zostałem zmuszony do zdjęcia plastykowego paska. Nie potrzebuję dodatkowych nerwów przed odlotem. Nieprzyjemna obsługa kontroli tworząca nastrój terroru.
2. Rozmowy o meczu w telewizji podczas kontroli nie daje mi pewności, że kontrola jest wykonywana prawidłowo.
3. Nikt nie dba o długość znanego ze Shreka korytarza przed kontrolą. Niezależnie od ilości pasażerów trzeba przewędrować te paręset metrów ścieżki. Po prostu nikomu się nie chce ułatwić życia pasażerom.
2. Rozmowy o meczu w telewizji podczas kontroli nie daje mi pewności, że kontrola jest wykonywana prawidłowo.
3. Nikt nie dba o długość znanego ze Shreka korytarza przed kontrolą. Niezależnie od ilości pasażerów trzeba przewędrować te paręset metrów ścieżki. Po prostu nikomu się nie chce ułatwić życia pasażerom.