Koperty

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, czy któraś kupowała koperty do zaproszeń? Szukam ale tanich, niestety najtańsze jakie do tej pory znalazłam to w sklepie papierniczym w Sopocie za 0,75 ale to dużo, w internecie są jeszcze droższe. Może macie jakieś sprawdzone namiary. Szukam kopert do zaproszenia w rozmiarze 1/4 strony A4.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koperty

ja też mam z tym problem i coś mi się wydaję, że kupię zwykłe najzwyklejesze koperty jak do listów , tyle że różowe

ja też kupowałam zwykłe białe koperty do listów i wcale nie wygladały źle, a były naprawde tanie :)

ja wysyłam w białych,
ale mam drukarke w pracy, z podajnikiem do kopert
wiec ładna czcionka wydrukuje adres i nazwisko odpbiorcy
i jakiś motyw z zaproszeń wykożystam i wsio

no ja też mam z podajnikiem na koperty , ale zawsze koperta zostaje w srodku w drukarce , nie wiem dlaczego....
dobry pomysł , nadrukować coś .... obrączki i ładna czcionka ... i SUPER :)

my też drukowalismy wszystko sami - i zaproszenia i koperty :) i bardzo ładnie wyszło (nawet ładniej niż się spodziewaliśmy) :D

Dzięki dziewczyny to ja pewnie też się zdecyduje na białe. A co do nadruku to ja w pracy "ukradłam" nalepki-etykiety i na nich wydrukowałam sobie adresy, hi hi

spróbuj na allegro. Przesyłam ci linka
http://www.allegro.pl/search.php?string=koperty+na+zaproszenia&buy=0&new=0&pay=0&order=pd

Evak, wielki dzięki! Czemu ja tego wcześniej nie widziałam? Są ok i tanie, za 5 szt. złotówkę - nieźle! a ja od tego sprzedawcy już wcześniej kupowałam akcesoria do zaproszeń także jest sprawdzony. Jeszcze raz dzięki!

nie ma za co. A tobie dzięki za kamerzystę i fotografa.

A co też ich wzięłaś?

tak. Bardzo w porządku małżeństwo, nawet pomagali mi znaleźć orkietrę. Na szczęście mieli wolny termin. Dzięki za namiary na nich.

No to się cieszę że komuś pomogłam. Nam też polecali zespół ale wzieliśmy inny - pewna osoba stąd z forum mi go poleciła. Ale za to mam od nich salę i kucharkę. To fajnie wiedzieć, że są jeszcze na świecie ludzie którzy ci bezinteresowanie pomogą. Będziesz na spotkaniu w czwartek?

jeszcze nie wiem. Ty też jesteś z Rumi o ile wiem?

Tak jestem z Rumi ale pracuję do 16 w Sopocie na Monicaku więc na spotkanie mam blisko.

A ja znalazalm rozowe koperty takie delikatne, o wymiarach 175mm na 125mm, za 25 groszy u mnie na osiedlu (Niedzwiednik), przy zamowieniu 100 sztuk na pewno jeszcze taniej wyjdzie

wczoraj byłam w ODDK we Wrzeszczu i tam różowe koperty są za 0,30 groszy.... białe za 0,10