Jestem mezczyzna, wiec kwestia odstajacych uszu byla dla mnie bardzo krepujaca, a wszelka proba kontaktu z lekarzem w tej sprawie, potencjalnie stresujaca. Jednak niepotrzebnie, gdyz pan dr Janusz Zdzitowiecki podszedl do sprawy profesjonalnie z duzym zrozumieniem dla mojego problemu oraz cierpliwoscia dla tego co inni lekarze mogliby okrelic jako fanaberie klienta. Podczas konsultacji wszelkie watpliwosci zostaly rozwiane i ustalilismy date zabiegu, na ktory od razu sie zdecydowalem. Po wykonaniu odpowiednich badan krwi z wynikami zglosilem sie w ustalonym terminie na zabieg, przed ktorym jeszcze raz moglem porozmawiac z doktorem o tym, co sie bedzie dzialo podczas operacji. Chwile pozniej w znieczuleniu miejscowym odbyl sie bardzo sprawnie zabieg, ktory przebiegal bezbolesnie i w milej atmosferze. Przyjemna rozmowa z lekarzem i pania asystentka sprawila, ze wszystko odbylo sie w naprawde krotkim czasie. Po zakonczeniu otrzymalem kilka dobrych rad odnosnie dbania o opatrunek i umowilem sie na wizyte kontrolna. Sczesliwie wszystko poszlo dobrze, obylo sie bez jakichkolwiek komplikacji, a efekt estetyczny swietny. Mam pelne zaufanie do dr Zdzitowieckiego, wiec szczerze polecam.