Koronawirus Zdemaskowany!!!!

koronawirus: to już jest koniec... covid-19 nie istnieje! moja hipoteza sprzed kilku dni jest już naukowym faktem!

Jakiś czas temu, opisywałem nagrodę Nobla z 2013 r., która tłumaczy powstawanie egzosomów, które hipotetycznie miały być w rzeczywistości przyczyną osławionej infekcji.
Moja hipoteza doczekała się w końcu dowodów naukowych. To już koniec pandemii z punktu widzenia faktów. Nie istnieje już żaden dowód COVID-19.
Z powodu badań Dr Martin Palla, które koncentrowały się na związku "pandemii" koronawirus z radiacją typową dla sieci 5G, poszukiwałem odpowiedzi w jaki sposób można biologicznie uzyskać podobny efekt.
Całe szczęście znalezisko to zostało już potwierdzone oficjalnie przez wybitnego badacza i lekarza wirusologii - James Hildreth.

"to, co jest nam przedstawiane jako wirus, w rzeczywistości jest egzosomem - naturalną cząsteczką naszego ciała!"

"*Egzosomy to sferyczne nanopęcherzyki błonowe uwalniane niemal przez wszystkie typy komórek. Pośredniczą one w wymianie informacji oraz transporcie składników między komórkami, inicjując lub modulując określone procesy, zarówno fizjologiczne, jak i patologiczne."

z powodu braku jakichkolwiek dowodów naukowych poza wpływem radiacji, w kolejnym poście skupię się na tym co możecie zrobić by ograniczyć jej negatywne efekty.

Udostępniajcie ten post gdzie się da - mamy bezpośredni dowód sztucznie wywołanej pandemii w postaci niezbitego faktu naukowego. Ten domek z kart runie w ciągu najbliższych tygodni, to już przesądzone - nie istnieje jakikolwiek dowód naukowy czy kontrargument do wszystkich tez jakie publikowałem w czasie wojny dezinformacyjnej.

Dziękuję wszystkim za wsparcie w tym trudnym czasie. Nie żałuję żadnego z postów, które napisałem w trakcie pandemii - wszystkie okazały się prawdą. Pamiętajcie, że kłamstwo ma krótkie nogi, a prawda zatriumfuje już niebawem.

cytat z wcześniejszego postu:
https://www.facebook.com/silawilka/posts/2713820482184837?__tn__=K-R

"radiacja powoduje dokładnie te same zmiany co covid-19. wirus w komórce, to w rzeczywistości egzosom powstający na skutek promieniowania?!
Razem z informacjami na temat COVID-19 udostępniono również jego obraz, który był w rzeczywistości zdjęciem egzosomu, co dało do myślenia wielu badaczom znającym nagrodę Nobla z roku 2013.

Promieniowanie elektromagnetyczne 5G uszkadza ludzkie komórkowe DNA. Narażone komórki (wszelkiego rodzaju w obrębie ludzkiego celu) reagują, wytwarzając kaskadę immunologicznych substancji ochronnych. Substancje te są pakowane w strukturę wewnątrzkomórkową zwaną endosomem. Endosom zostaje wydalony z komórki, stając się egzosomem.

Egzosom krąży i wiąże się z receptorami ACE 2 w płucach, jelitach i sercu. Odsłonięta odpowiedź komórkowa jest taka sama, jeśli ekspozycja wynosi 5G lub COVID-19 (grypa). Immunologiczne substancje chemiczne w pakiecie egzosomów atakują komórki posiadające ACE 2, wytwarzając efekt ekspozycji na promieniowanie 5G lub grypę, która jest maskowana jako COVID-19.

Wskaźnik przypadków COVID-19 wynosi 96% w obszarach 5G i tylko 4% w obszarach 4G lub niższych. 5G jest wdrażane na obszarach gęsto zaludnionych, więc spodziewalibyśmy się tam większej liczby przypadków. ALE wskaźnik umieralności dla znanych wyników (zgonów / (śmierci + odzysków)) jest ponad 2 razy wyższy w obszarach 5G. Nie może to wynikać z COVID-19, a mamy na to dowody statystyczne w ponad 1,9 miliona przypadków!

Wygląd elektronowo-mikroskopowy struktury endosomu / egzosomu jest niepoprawnie nazywany cząsteczką wirusa w komórce / krążeniu. Nagroda Nobla w dziedzinie medycyny została zdobyta za prace nad tym w 2013 r.

https://www.nobelprize.org/uploads/2018/06/med_image_press_eng-4.pdf?fbclid=IwAR0WipXfNoeYkFa8xUQh8meT2A15tpXx2ZSOaARq2a4bMcLSEu_WKV5Tx4Q
Rafał Wilk
zgłoś do moderacji post 17638474
Odpowiedzpopieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Proponuję Ci anonimie następujący test na to czy jest ten wirus czy nie : pojedź na izbę przyjęć szpitala zakaźnego w Gdańsku na ul. Smoluchowskiego. Zakładam że cię wpuszczą. Zdejmij maseczkę ochronną, usiądź obok gorączkującego pacjenta, pocałuj go w czoło a zwilżone od pocałunku usta przetrzyj palcami którymi potrzyj sobie oczy i podrap się w nosie. Nagraj to wszystko smartfonem. Zdobędziesz sławę w internecie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

Czytaj statystyki. Na grypę też można umrzeć, albo syfa który złapiesz od prostytutki. Życie jest pełne niespodzianek i zagrożeń. Obejrzyj sobie ten film na spokojnie i zastanów się nad tym co piszesz. https://www.youtube.com/watch?v=kpWoAXTWoOI
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jesteś zwykłym id tą, który powiela fake newsy. Ziemia jest płaska i stoi na grzbietach 4 słoni.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Żyj dalej w matrixie. Nie zapomnij nastawić pośladka podczas szczepienia. Pomyśl dziennie w Polsce umiera 1100 ludzi, z tego około 20 na tą "straszną zarazę". To jest epidemia czy jej nie ma? Poczytaj jak zalicza się kogoś jako ofiara covid19.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Napisałem Ci jak powinieneś postąpić, dasz Światu świadectwo swojej "prawdzie". Nie wiem kim jesteś, ile masz lat, jakie masz wykształcenie i czym się zajmujesz. Sądząc jednak z Twoich wpisów na forum, nie natrudziłeś się nad swoim rozwojem umysłowym. Internet pełny jest takich jak Ty, pisał o nich Stanisław Lem. Wygoogluj sobie kto to i co takiego powiedział.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tak się składa że miałem tego koronowirusa w lutym. I co teraz powiesz? A nie byłem w Chu ani we Włoszech.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

I dostaleś go od sieci 5 G. Nie pogrążaj się.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dokładnie.... i potwierdził koronawirusa testem ciążowym :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

I o to chodziło. O zastraszenie, pranie mózgu. Teraz zgodzisz się na chodzenie z apką w telefonie, potem zaczniesz popierać by Ci bez apki mieli mniejsze prawa, a potem dasz się zaczipować....
Smutne czasy nadchodzą
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kolejne wypociny jakiegoś świra.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niezbicie dowodzi to moim założeniom opublikowanym w magazynie "Inny Świat", w dniu 6 marca 2018 roku.
We wspomnianym artykule prezentowałem szereg zagrożeń wynikających z planowaną w tym czasie ekspansją sieci. Na podstawie wykonanej pracy badawczej ukłułem termin "broń psychotroniczna". Przeprowadzona przez mnie praca badawcza, przez niektórych szanowanych publicystów okrzyknięta jednym z najistotniejszych naukowych śledztw XXI wieku, ciesząca się ogromnym uznaniem w gronie naukowym była również wymienia wśród pretendentów do nagrody Nobla.
Postulaty zamieszczone w mojej pracy dyskredytowane przez międzynarodowe lobby, wywołały ogromne zamieszanie na arenie międzynarodowej. Obawa przed ujawnieniem prawdy i istoty działań Światowych Rządów szerokiej publiczności skutkowały szykanami, zastraszaniem, oraz wymuszeniem dymisji.
Moje naukowe dziedzictwo, ogromna praca zostały skazane na cenzurę. Objęty dozorem i odcięty od udogodnień cywilizacji, zostałem zmuszony do utworzenia międzynarodowej, pacyfistycznej organizacji nazwanej czarną dłonią, (z ang. black hand), nasza grupa działająca we wszystkich większych miastach krajów Europy podjęła się szerzeniu idei walki z bronią psychotroniczną.
Głosimy jedno hasło, zgodni w walce z bezprawnym mordowaniem i zatajaniu prawdy, brzmi ono: broń psychotronicza służby mordują rząd milczy.
Działajmy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Macierewicz "bada" takie tajemnicze bronie. Zgłoś się do niego. Wspominał coś o atakach na Polskę zza Odry bronią magnetyczną. Skąd wy świry się wykluwacie ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...