Koronawirus jest chorobą zakaźną ?

Wszyscy wiedzą, że koronowirus jest chorobą zakaźną. Jakie są objawy tej choroby? Czy najpierw pojawia się duszność lub gorączka? Opowiedz nam o pierwszych objawach, które u Ciebie wystąpiły
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, większość ludzi wie, że jest to choroba zakaźna i że jej konsekwencje nie są dobre. Ale nie wiem dokładnie, co się dzieje najpierw. Myślę, że wiedzą to tylko ci, którzy mieli koronawirusa.

Pierwszym objawem zakażenia koronawirusem jest gorączka.Gorączka wzrasta bardzo szybko, ale nie utrzymuje się zbyt długo. Niektórzy ludzie odczuwają ból na całym ciele. Objawy są bardzo podobne do tych z grypy, ale aby być pewnym, co masz, weź test abbott covid. To może zapewnić bezpieczeństwo Tobie i Twoim bliskim
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ból gardła XD za pierwszym i drugim razem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie tylko piłką człowiek, żyje ale jeść też, musi i zapraszamy do piłki kopanej najlepiej sznycel po wiedeńsku, z jajkiem w http://www.papudajnia.pl Kościerzyna

U mnie była utrata wechu i kompletne oslabienie oraz problemy z oddychaniem

Inne tematy z forum

czy warto brać szybkie pożyczki? (164 odpowiedzi)

Chciałabym zapytać co sądzicie o szybkich pożyczkach... Potrzebowałabym trochę pieniędzy, ale...

Moje doświadczenie z łatwymi pieniędzmi: lekcje, które wyniosłam (3 odpowiedzi)

Moja znajomość z łatwymi pieniędzmi zaczęła się, gdy po raz pierwszy natknąłem się na różne...

jakie konto bankowe wybrać? (148 odpowiedzi)

witam jakie konta bankowe polecacie? gdzie koszty utrzymania nie są duże, bezpłatne przelewy...