Procesja w deszczu (2) Mimo deszczu i miejsca wewnątrz kościoła ksiądz proboszcz nie skorzystał że... Parafianin Moj kosciol (1) Bardzo sympatyczny bywam tu od zawsze. andrzej Świetnie zorganizowana parafia. Jestem z innej, ale chętnie tu bywam. (1) Dodatkowy plus za znakomicie prowadzoną stronę internetową.
Najlepsza parafia! (1) Jest nowocześnie; bardzo miła atmosfera - rodzinna, co uważam jest... Parafianin Super parafia ❤ (1) Pozdrawiam super księży lusi Rok św.Józefa? (1) Czy rok 2018 nie został ogłoszony Rokiem św.Stanisława Kostki a św.Józefa na... Muzyka opinia (1) bardzo podoba mi się nasz kościół, bez polityki, ksiądz proboszcz i pozostali... jadwiga kolędy (1) w jakim dniu będzie kolęda na ul. Władysławskiego 4 Wiele do zrobienia. (1) W górnym kościele zimno nawet w lecie nieprzyjemny wiatr przez szpary na... Parafianie Oaza wyciszenia (1) Kościół jako świątynia klimatyczny, bez przesadnego wystroju aczkolwiek... l-ka Kościół z klimatem kontemplacji (1) Mimo nowoczesnego wystroju świątyni wnętrze bardzo przytulne i nastraja do... Artur opłatek (1) czy to jest normalne aby na 3 tyg.przed Adwentem ksiadz roznosił opłatek?... j Brak klimatu (1) Ludzie nie modlą się , nie ma żadnej atmosfery wzniosłości. Fatalne... wczasowicz Czekaliśmy (1) Doczekaliśmy się rozbudowy naszej Świątyni.Prace idą w doskonałym tępie.Nasz... Jerzy Aktualna strona naszej parafii: (1) http://www.pawel-pogorze.pl/ to strona parafii Św. Pawła Apostoła (Pogórze... Pogórzanka Strona internetowa problemem? (2) Właśnie ... . Co ze stroną internetową ? To jakiś problem ? Nie chcę tego... Parafianka Strona internetowa (2) Co się stało ze stroną internetową Parafii? Działała przez parę lat bez... Mieszkanka Pogórza za długo (1) Szkoda, że msze św. w niedzielę trwają tu w parafii pw. Podwyższenia Krzyża... ona Dobre miejsce (1) Oceniam ten kościół wysoko Jedyny minus to brak młodych ludzi na mszy świętej... Joanna Msza święta dla dzieci o godz.12 (1) Świetnie prowadzona msza dla dzieci, lecz za długo.45 min plus 10 minut... Grażyna