Oliwianin od urodzenia - ocena (1) Tu się urodziłem jest wszystko w porządku. Bardzo dobry Proboszcz dbający o... Oliwianin od urodzenia Nowe dzwony!!!! (6) Od wczoraj tj. 11 sierpnia 2018 naprawione dzwony biją tak, że uszami... maryla Mary27 - opinia (1) Kościół na 6+. Jest to Kościół moich lat młodzieńczych. Został pięknie... Mary27
Mary27 - opinia (1) SUPER !!!!!! Jest to moja Parafia. Ksiądz Proboszcz Prałat Kazimierz... Mary27 Mary27 - opinia (1) takie powinny być wszystkie kościoły i księża w nich. Kościół moich... Mary27 Parafianka (2) Wierni chodzą do tej parafii z przyjemnością to widać. Kapłani są bardzo... Parafianka Cała Żabianka nasłuchuje (2) Te sztuczne elektroniczne dzwony! 8 rano, melodyjka, 12 melodyjka, powtórzona... Sztorm Dot. wyposażenia kościoła. (1) Kościół duży, przestronny, jasny, piękne ołtarze, zarówno ołtarz główny jak i... parafianka Krystyna Piękne mszę. Mądre i z piękną oprawą (1) Piękne mszę. Mądre i z piękną oprawą, dla wszystkich. Z Wrzeszcza wyrzucony pies (1) Wielkie miłosierdzie a ks. z Wojanowa wyrzucił psa który przez 10 lat... parafianka Ostatnie namaszczenie (1) Pisałam o ,,zaginionym ,, księdzu który nie potrafił się znaleźć kiedy miał... Ola Tu sie nawracalam:) (1) Parafia ktora ma wiele propozycji i msze w godzinach dla najbardziej... Była parafianka Moja parafia (1) Piękny kosciol,wspaniali księża,mądre kazania. Ewa Super parafia (1) Super parafia, klimat, Księża i kazania J23 Jerzy (1) To moja parafia więc ocena nie musi być obiektywna. Uważam że wszystko działa... Jerzy piekne sanktuarium (1) Wszystko jest tam takie jakie byc powinno w Domu Bożym. kumak Skandaliczne zachowanie proboszcza (1) Bardzo zła parafia. Sprzeciwiają się nauczaniu papieża Benedykta XVI. W każdą... Paweł za głośno!! (1) Prosze wylaczcie ten hejnal i dajcie mi wypoczac. Tylko tyle. Cichy jarosz Msze na pełen regulator na całą okolicę (1) Parafia dbająca o swoje owieczki, niestety nie szanująca innych. Każde... Niezadowolona Klimatyczna Wiglia Paschalna w Wielką Sobotę (1) Procesja służby liturgicznej robiła wrażenie, do tego było klimatycznie. Plus... Jakub