Adriana - opinia (2) Ten kościół wiąrzę z wieloma wspaniałymi wspomnieniami wiec pomimo że... Adriana Jak jest u nas mozna zobaczyć tutaj (1) http://www.garnek.pl/kordks wedrowiec księża (1) brak informacji na temat byłego proboszcza Kazimierza Szwabe krótka biografia... Piotr Telecki
Konrad Warzecha - opinia (1) Bardzo dobrze odprawiane msze św. Konrad Warzecha swietnie prowadzona parafia (1) przez wszystkie lata wspaniale prowadzona parafia ze swietnymi ksiezami. Ks.... parafianka nie polecam (1) jest to moja parafia od ok. pół roku. Niestety nie jest to kościół do którego... niestety parafianka Najlepszy kościół pod słońcem (1) Ten kościół jest prawdziwym domem Boga i ludzi . Radosław Wypasek Parafianka z Brodwina - opinia (1) Piękny kościół w pięknym miejscu.Mamy szczęście, że to nasz kościół.... Parafianka z Brodwina W tym miejscu czuć ducha. (1) Kościół położony w lesie, przez oszklony dach wdziera się widok starych... protetyk Super Parafia! (1) Wspaniała atmosfera, inspirujące miejsce i ludzie. Samo dobro. Michał . (1) Parafia stawiająca na młodzież! I to jest to! ;D ;D Bóg Zapłać za Wasze starania. (1) Bóg zapłać za Stały Konfesjonał. Oczywiście nie tylko za to... Wspaniałe... Marek G., Gdańsk najlepsza jest kaplica za kosciolem (1) Jest tam o 19.30 msza wylacznie i skierowana do studentow z lzejsza liturgia... Krystian Wspanialy KOSCIOL (1) Przepiekny oltarz, przepiekna ambona, wspaniala architektura, wnetrze ktore... Halinka wypowiedz fachowcy (1) ble te trojkaty. czemu wszystkie koscioly musza miec jakies nawiazanie do... Ula L. parafianka (1) nowy kościół jest coraz piękniejszy - widać zmysł artystyczny Ks. Proboszcza... Coffee ... (1) hm... Uwielbiam ten kościół... Z księdzem Łukaszem miałam przez 2lata religię... Ania Wspaniały kościół, wspaniała parafia (1) Najpiękniejszy kościół z tamtego okresu. Niesamowity klimat, architektoniczne... Paweł Drożdż Najlepsza parafia z jaką miałam styczność (1) Dzięki księżą misjonarzom czuje się bliską obecność Boga i to jest... marta anna rzeppa - opinia (1) Kościół ten to serce Gdyni, zawsze organizowane są tu uroczystości... anna rzeppa