Koscol Św. Jadwigi Królowej Bojano

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Hey,

czy ktos z was mial moze wesele w kosciele Św. Jadwigi Królowej w Bojanie slub??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koscol Św. Jadwigi Królowej Bojano

ja mam tam za 2 tygodnie slub ;)

wesela to w żadnym kościele raczej nie zrobisz ;)
Ja miałam w lipcu ślub w tym kościele.

o tonya i broskwisia powrocily dawno was nie bylo ;-). Brzoskwisia i jak tam Twoja informacja o busach, ktore rozwozily Twoich gosci w Bardo ;-)

aaaaaa kurczaki... zapomniałam.... ale obiecuję że jak dzisiaj pojadę na wigilię do teściów to się zapytam. Tym razem na pewno!! Napisze sobie przypomnienie w telefonie hi hi.
Głupio mi strasznie, ale mój mąż mówi że od kiedy jestem w ciąży mój mózg przestał działać hi hi ;)

moge sie spytac jak to na Wigile? Czy nie byla 2 tygodnie temu. Kobietom wszytsko sie wybacza a ja cierpliwie czekam ;-)

mój mąż jest prawosławny a oni dzisiaj obchodzą wigilię - czyli w nasze święto 3 króli :)
Teraz święta będziemy obchodzić podwójnie hi hi

Dobre rozwiazanie i nie ma problemu, u ktorych tesciow spedzic wigile ;-), im wiecej dni do swietowania tym lepiej ;-)

Inne tematy z forum

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (700 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...

collegium tumanum (3 odpowiedzi)

Czy wójt zwrócił nasze, mieszkańców gminy pieniądze, które przeznaczył na dyplom MBA z...