Ola - opinia (3) Byłam osobiście umówić się na wizytę na 20.10.2009 (wotrek),godz.17:30.... Ola depilacja laserem (1) Jestem po wielu konsultacjach w wielu gabinetach, polecam kosmedica bo tu... Katarzyna skuteczna depilacja (1) Z oferty salonu korzystałam kilkakrotnie. Po czwartym zabiegu depilacji... Włoszka
Depilacja laserowa (1) Jestem po depilacji pach i bikini w gabinecie Kosmedica, muszę przyznać ze... Ola kosmedika depilacja (1) Korzystam z zabiegów laserowych na pachy i łydki. Laser light sheer - bardzo... Kaja.l. Płatności w Kosmedica (1) Dziwi fakt, że każda tzw. promocja, która startuje w tym salonie jest... Klientka Polecam!! (1) Polecam gabinet ze względu na profesjonalizm- oryginalny sprzęt i kompetentny... iskra odmłodzenie (1) Polecam zabieg Focus!! jestem po 5 zabiegach na twarz i efekty sa po prostu... Iwona depilacja pleców (1) Wykonywałem w tym gabinecie zabieg laserowy na plecy. wykonałem jeden zabieg... Arek zniesmaczona (2) Korzystałam parę razy z jednej z usług i niestety jestem kompletnie... Klientka Polecam! (1) W październiku zrobiłam w gabinecie ostatni z czterech zabiegów laserowej... Ania depilacja owlosienia na plecach (1) od lat chcialem pozbyc sie owlosienia na plecach - dopiero teraz zdecydowalem... klient GORĄCO POLECAM! (1) Przeszłam serie zabiegów mikro i BDR na twarz! Wykonanie i efekty pierwsza... Kasia Jestem bardzo miło zaskoczona! (1) W kosmedice byłam na zabiegu focus i juz po pierwszym zabiegu jestem... Kasia Polecam (1) Jestem bardzo miło zaskoczona salonem kosmedica. Jestem po pierwszym zabiegu... Monika Mikrodermabrazja-efekty naprawdę super! (1) Chciałabym napisać kolejną pozytywną opinię dla salonu Kosmedica w Sopocie.... Ania Polecam (1) Jeżeli ktoś myśli o trwałym usunięciu włosów to naprawdę szczerzę polecam... Anna Ewelina - opinia (1) swietna obsluga, mile podejscie do klienta. zabiegi depilacji wykonywane byly... Ewelina SWIETNA OBSłUGA (1) Byłam dopiero drugi raz na zabiegu depilacji bikinii i zabieg przeprowadzała... Bożena polecam (1) Serdecznie polecam ten salon, obsługiwała mnie Pani w długich ciemnych... Julia