Kosmetyczka p.Kasia i p.Karolina to jakieś pomyłki tego gabinetu
Pani Kasia to jakaś pomyłka tego salonu.Chodzą do fryzjera od początku istnienia zakładu i zawsze jestem zadowolona.Korzystałam również z usług p.Ilony i zawsze również wychodziłam zadowolona.Ostatnio poszłam na usługę do p.Kasi z karnetu(darmowy zabieg) podczas godzinnego pobytu w gabinecie dowiedziałam się z 5 razy ze to darmowy zabieg i był wykonany na "odwal si"ę.U p.Ilony ten sam zabieg był wykonany jak najbardziej profesjonalnie i ani razu nie wspomniała,że on darmowy.
Kolejną pomyłką jest p.Karolina-arogancka nie miła dla klientów,zachowująca się niemalże jak dyrektor!!!Zawsze chodzi z miną jak chmura gradowa,aż człowiek boi się poprosić o filiżankę kawy.Przez takich pracowników traci się klientów,bo ja zamierzam już tylko korzystać z usług KOCHANEJ pani fryzjerki p.Kamili, z której pracy jestem bardzo zadowolona-u Niej klient najważniejszy.
Kolejną pomyłką jest p.Karolina-arogancka nie miła dla klientów,zachowująca się niemalże jak dyrektor!!!Zawsze chodzi z miną jak chmura gradowa,aż człowiek boi się poprosić o filiżankę kawy.Przez takich pracowników traci się klientów,bo ja zamierzam już tylko korzystać z usług KOCHANEJ pani fryzjerki p.Kamili, z której pracy jestem bardzo zadowolona-u Niej klient najważniejszy.