Kosmetyczka p.Kasia i p.Karolina to jakieś pomyłki tego gabinetu

Pani Kasia to jakaś pomyłka tego salonu.Chodzą do fryzjera od początku istnienia zakładu i zawsze jestem zadowolona.Korzystałam również z usług p.Ilony i zawsze również wychodziłam zadowolona.Ostatnio poszłam na usługę do p.Kasi z karnetu(darmowy zabieg) podczas godzinnego pobytu w gabinecie dowiedziałam się z 5 razy ze to darmowy zabieg i był wykonany na "odwal si"ę.U p.Ilony ten sam zabieg był wykonany jak najbardziej profesjonalnie i ani razu nie wspomniała,że on darmowy.
Kolejną pomyłką jest p.Karolina-arogancka nie miła dla klientów,zachowująca się niemalże jak dyrektor!!!Zawsze chodzi z miną jak chmura gradowa,aż człowiek boi się poprosić o filiżankę kawy.Przez takich pracowników traci się klientów,bo ja zamierzam już tylko korzystać z usług KOCHANEJ pani fryzjerki p.Kamili, z której pracy jestem bardzo zadowolona-u Niej klient najważniejszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 17

Bardzo zadowolona

Wszystkie Panie tam pracujące wykonują bardzo dobrze swoją pracę- są profesjonalistkami w swoim fachu.Ja jestem zawsze bardzo zadowolona i cieszę się ,że tak piękny salon ma tak fachowy personel. Serdecznie pozdrawiam wszystkie Panie.
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie wierzę w te głupoty

Pani Kasiu i Pani Karolino nie wierzę w te głupoty na Wasz temat!!!!!!!!!!
Pozdrawiam Ania
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kosmetyczka p.Kasia i p.Karolina to jakieś pomyłki tego gabinetu

Obie Panie o których mowa są bardzo sympatyczne i profesjonalnie zachowują się wobec klientów aż miło się tam wraca, nie wierze w tą opinie, stek bzdur jakiejś zakompleksionej i negatywnie nastawionej do ludzi klientki ....niestety wszystkim się nie dogodzi.
Miłe Panie nie martwcie się i róbcie swoje, jesteście super,pozdrawiam
Marta
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kosmetyczka p.Kasia i p.Karolina to jakieś pomyłki tego gabinetu

Wiem,że ten komentarz jest napisany przez konkurencję . Jeżeli chodzi o Salon polecam , aby przyjść i przekonać sie osobiście o jakości usług i zobaczyć jak panie pracują tutaj z pasją
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1