Polecam! (1) Uważam, że nikt tak dobrze nie potrafi zająć się włosami jak Kelo Design.... Zuzanna Polecam! (1) Jestem po pierwszej wizycie w Kelo Design. Keratynowe prostowanie włosów... Monika Ciecie krótkich włosów:) (1) Bardzo długo szukałam fryzjera w Gdyni i zachęcona pozytywnymi opiniami na... Aga
Polecam! (1) Jako stała klientka tego salonu mogę polecić w szczególności farbowanie... Justyna Makijaż permanentny! (1) Uwielbiam ten salon! Wcześniej korzystałam tylko z usług fryzjerskich, ale... Janina Powiększanie ust (2) Dzień dobry, wykonałam w Kelo-Design powiększanie ust i jestem bardzo... Karolina Rewelacja! (1) Bardzo polecam salon Kelo Design. Po raz pierwszy wyszłam od fryzjera w 100%... Dominika Polecam w ciemno (2) Skorzystałam z usług salonu po przeczytaniu pozytywnych opinii i się nie... Natalia rewelacja! (2) Polecam ! Wspaniała obsługa, jakość zabiegów rewelacyjna do tego... Ania Fachowo doradzają i dobierają. (1) Trafiłam przypadkiem parę miesięcy temu bo moja fryzjerka ciągle robiła mi to... Monia polecam (1) byłami Was pierwszy raz. poleca! szybko, sprawnie i bardzo kreatywnie. do... Kasia Polecam (1) Serdecznie polecam salon Kelo w Gdyni . Jestem bardzo zadowolona z... Daria Polecam (1) Polecam byłam kilka razy i nie zawiodłam się,miłe panie,profesjonalna... Hanna Bardzo polecam salon (1) Szczerze polecam, jestem trudną klientką a korzystałam już z usług obu pań... Dorota Poecam (1) Polecam przemiłe panie Asie i Marzene. W bardzo miej atmosferze spedzam tam... Joanna Polecam (1) Polecam tej Salon Panie miłe to kawka to herbatka a co nawjazniejsze kolor... Agnieszka BARDZO DROGO I BARDZO PRZECIĘTNIE! (2) Byłam kilkakrotnie klientką salonu, ale jak zapłaciłam 30 zł za podcięcie... pika klient (1) bylem tam 3 razy jezeli chodzi o umiejetnosci fryzjerek dla meszczyzn to sa... byczek Nie polecam! (1) Zdecydowanie nie polecam wykonywania mikrodermabrazji w tym salonie. Pani... Asia beznadziejny zakład (1) po roku wizyty w koszmarnym zakładzie fryzjerskim nadal odrastają mi... Anna