polecam (1) bardzo miła, sympatyczna oraz profesjonalna obsługa. Duża wiedza oraz duża... paulina Super (1) W salonie panuje bardzo przyjazna atmosfera sprzyjająca relaksowi. Po zabiegu... Arlena Rewelacja (1) Bardzo sympatyczna obsługa. Mają duży wybór różnych zabiegów. Nie mogłam się... Danuta
Super (1) Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Skóra twarzy po zabiegu wygląda świeżo i... Patrycja Polecam! (1) Jestem po serii masaży w tym salonie - rewelacja. Jestem zadowolona z usług.... Natalia POLECAM ! (1) Moim zdaniem to świetny zakład fryzjerski, z którego jestem zadowolona, panie... Ola SUPER (1) Czysty Profesjonalizm , nigdy wcześniej nie byliśmy z Mężem tak dobrze... Dominika Monika - opinia (1) Kiedy niecały rok temu zrospaczona po nieudanej koloryzacji i zniszczonych... Monika polecam! (1) super fryzura i podejście do klientki :) doskonałe zrozumienie o jaką fryzurę... ola POLECAM (1) Od kilku miesięcy korzystam z usług tego salonu, zarówno kosmetycznych, jak i... Małgorzata Polecam! (1) Bardzo mocno polecam Kelo-Design - szczególnie osobom, które nie są... Martyna polecam (1) Jak dla mnie rewelka! Ceny przystępne! Miła i przyjazna atmosfera, panie... Kinga POLECAM!!! (1) Nie wyobrażam sobie, żebym nie mogła chodzić do Kelo-Design. Wchodzisz tu i... Beata Polecam (1) Miło, przyjemnie i bez rozczarowań :) Pani Basia słucha uważnie wszystkich... Justyna Warty polecenia! (1) Polecam Kelo-Design, bardzo miła obsługa (zwłaszcza P. Beata), chętnie... Beata POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam KELO-DESIGN! Bardzo długo szukałam dobrego fryzjera w... Alicja SUPER!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z fryzury, którą zrobiła mi Pani Renata. Idealnie... Karolina Polecam (1) Serdecznie polecam usługi fryzjerskie w Kelo-Design. Moje włosy są ciężkie do... Marek Super! (1) To prawdziwi fachowcy, a raczej artyści. Są kreatywni pomysłowi i bardzo... Martyna Idealnie! (1) Miła obsługa, brak pośpiechu. Wyszłam wypoczęta i z fryzurą taką jak... Ada