Dziękuję! (1) Super atmosfera - świetne podejscie do dzieci, świetne cięcie! Mama może się... Weronika Super fryzjer! (1) Skorzystałam z usług salonu po raz 3 i jestem bardzo zadowolona z obcięcia.... Ola Polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia i koloryzacji. Fryzjerka dobrała mi... Marta
Rewelacja! (1) Kelo-Design uratowali moje włosy po nieudanym farbowaniu. Dobrali mi cudowny... Marta Super! (1) Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona ze swoich włosów jak teraz.... Marta Polecam (1) Mój "stary" fryzjer stracił pomysł na mnie już kilka lat temu. Zawsze robił... Monika Kreadynowe prostowanie włosów (1) Bardzo zależało mi na kreadynowym prostowaniu włosów. Niesetty nie mogłam... Kasia Masaże (1) Serdecznie polecam masaże w Kelo-Design. Korzystałam z wielu usług tego typu... Zosia Ela - opinia (1) Polecam likwidację zmarszczek i mezoterapię igłową, na prawdę skuteczne... Ela Liposukcja ultradźwiękowa (1) W związku z promocją na liposukcję ultradźwiękową, postanowiłam, że z niej... Basia Dla par (1) Skorzystałam z mężem z pakietu dla par "Standard". Był to prezent... Agnieszka Masaże (1) Masaże w Kelo-Design są kapitalne! Niska cena i miła obsługa - polecam i z... Małgosia Dermomasaż (1) Promocja na dermomasaż w Kelo-Design zachęciła mnie do skorzystania z tej... Ada Masaże - polecam (1) Koleżanka poleciła mi masaże w Kelo-Design. Postanowiłam skorzystać i się nie... Marysia Kwas migdałowy (1) Mam problem z trądzikiem w związku z tym postanowiłam skorzystać z kwasu... Monika Dermomasaż podciśnieniowy (1) Bardzo polecam dermomasaż podciśnieniowy w salonie Kelo-Design. Była to już... Madzia Manicure (1) Skorzystałam z manicure w Kelo-Design i jestem bardzo zadowolona. Wszystko... Joanna Warto! (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Rewelacyjna atmosfera. Ceny... Teresa Polecam (1) Zabieg wykonany zgodnie z moimi oczekiwaniami, bardzo miła obsługa i niskie... Janina Zabiegi na twarz (1) Wizyta w tym salonie była dla mnie czystą przyjemnością, po raz kolejny... Przemek