Rewelacja (2) Znajoma poleciła mi Salon Kelo którego jest stałą i wierną klientką,umówiłam... Maria Eta - opinia (1) Przemila pani Kasia - kosmetyczka! Polecam serdecznie ! Wyszłam z zabiegu... Eta Jak zawsze zadowolona!!!! (1) Pani Kasia jest cudowna !!!!!!!!!! Byłam w zeszłym tygodniu u Pani Kasi i... Gabrysia
Kosmetyczka p.Kasia i p.Karolina to jakieś pomyłki tego gabinetu (5) Pani Kasia to jakaś pomyłka tego salonu.Chodzą do fryzjera od początku... Paulinka Polecam (1) Korzystam od dłuższego czasu z usług fryzjerskich w salonie. Uważam, że Pani... zaneta sadowska Super salon, piekny wystroj, przystepne ceny! (1) Naprawde złego słowa o salonie powiedziec nie moge, chodze regularnie a... Karina Kelo-rewelacja! (1) Byłam dziś u fryzjera i kosmetyczki. Pani Kamila, która mnie strzegła... Żane Wysoka jakość za rozsądną cenę!! (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług fryzjerskich u Pani Magdy i za każdym razem... Ewelina SUPER! (2) Jestem bardzo zadowolona z salonu, obsługiwała mnie Pani Kamila. Po 2... Agata tragedia. (1) Korzystałam kilkakrotnie z usług i już wiem na pewno, że jak mam wydać swoje... truskaweczka P KINGA Z SALONU KELO (2) Osobiście byłam bardzo zadowolona z pracy P. Kingi. Strasznie długo szukałam... Monika Pani Kingo prosimy o kontakt (1) Pani Kingo prosimy o kontakt!!! co z naszymi brwiami itd...... klima polecam Kosmetyczkę Kingę reszta do wymiany (1) j.w. Pani Magda kreuje się na gwiazdę jednak proste cięcie sprawia jej... cisowianka manicure japoński- rewelacja (1) Korzystałam już z usług salonu kilkakrotnie i zawsze byłam zadowolona z... Julita Super!!!!! (1) Mieszkam nie daleko salonu ,,Kelo,, przechodząc pomyślałam : ziajże, czemu... Monika nie polecam mój chłopak powiedział mi ze zrobił by to lepiej (4) zero próby podjęcia jakiej kolwiek rozmowy 3 godziny w ciszy brak... maja Przystepne ceny i fajne promocje w parze z jakoscia (1) BYłam w salonie juz kilkakrotnie i powinnam wpisac pozytywna opinie gdyz... Katarzyna P. salon jak wszystkie inne....niestety (1) Salon estetyczny i ładnie urządzony ale poza tym żadnej rewelacji.Ja na pewno... Maryla Jak najbardziej polecam ;) (1) Witam wszystkich, dziś po raz pierwszy odwiedziłam salon przy ul.... Karolina zadowolona (1) Rewelacyjna młoda kosmetyczka - zrobiła mi najlepsza regulacje brwi z henna... Karolina