Idealnie (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Zostałem obcięty tak jak chciałem,... Radek Hybrydowy manicure i pedicure (1) Skorzystałam z usługi hybrydowego manicure i pedicure. W porównaniu z... Alicja nie polecam (3) Pani Renata obdarzyła mnie najgorszą fryzurą, jaką w życiu miałam na głowie.... A.S.
Jestem bardzo zadowolona (1) Masaże są cudowne! Serdecznie polecam wszystkim osobom, które na codzień... Aniela Polecam!!! (1) Szukałam w trójmieście miejsca, w którym mogłabym wykonać mezoterapię... Halina Najlepszy salon w trójmieście! (1) Korzystałem z wielu salonów kosmetycznych w trójmieście i mogę z całą... Jerzy Polecam (1) Skorzystałam z masażu całościowego gorącymi kamieniami i jestem bardzo... Julitta Oczyszczanie twarzy (1) Pierwszy raz skorzystałem z tego typu usługi i zostałem mile zaskoczony.... MaciejW Super! (1) Skorzystałem z usługi oczyszczania twarzy. Jestem bardzo zadowolony z efektu!... Marek Polecam! (1) Często korzystam z usług tego gabinetu, jestem bardzo zadowolona z zabiegów!... Agata Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowlona z nowego koloru, bardzo dobrej jakości farby. Do tego... Ewa Warto skorzystać -profesionalizm na najwyższym poziomie (1) Jestem już po raz kolejny w tym salonie i zawsze mam dobrze dobraną farbę... Olivia POLECAM (1) Jestem już stałym klientem tego salonu i zawsze jestem zadowolona z mojego... Magda POLECAM !!! (1) Witam, w salonie KELO, byłam pierwszy raz jestem bardzo bardzo zadowolona.... Ania Super !!!!!!!!!!!!!! (1) Potwierdzam wszytskie dobre opinie na temat tego salonu jest tam cudnie i... Michalina Polecam (1) Polecam serdecznie salon Kelo-Design zawsze miła obsługa , jakość na... Kasia Polecam z czystym sumieniem (1) Witam, serdecznie polecam usługi kosmetyczne w tym salonie, Pani Kasia... Basia polecam (1) FRYZURA WYKONANA W PROFESJONALNY SPOSÓB- MIŁE PANIE GODNE POLECENIA agat Polecam!!!!!!!! (1) Polecam wizytę u Pani Renaty, jestem bardzo zadowolona z koloru który mi... Katarzyna Super!!!!!!!!!!!!!!! Polecam !!!!!!! (1) Witam, byłam u Pani Kasi kosmetyczki cudowna osoba miła, ciepła... Barbara