Polecam! (1) Jest tutaj cudownie, bardzo przyjazna atmosfera. Dałam się namówić p. Basi... Martyna polecam (1) Polecam Kelo-design! Byłam u nich na kreatynowym prostowaniu włosów i jestem... Kasia Botoks na twarz (1) Gorąco polecam botoks na twarz w wykonaniu Kelo-Design. Pracujące tam Panie... Aga
Polecam (1) Fachowe podejście do klienta, wszystko dokładnie wytłumaczone co się będzie... Magdalena Polecam (1) Polecam botoks w Kelo-Design! Zabieg został wykonany idealnie, Pani Beata zna... Monika Polecam (1) Moja praca powoduje, że jestem bardzo spięta i często się denerwuje. Aby się... Olga REWELACJA! (1) Rewelacja! Byłam na zabiegu czekoladowe wyszczuplenie z połączeniem... Żaneta polecam!!!! (1) Mam bardzo wysuszoną i wrażliwą skórę w związku z tym wybrałam się do Kelo... Paula Polecam! (1) Razem z koleżanką wybrałyśmy się do Kelo na zabieg "Arbuzowy... Marysia Rewelacja (1) Koleżanka poleciła mi Kelo-Design w związku z tym postanowiłam skorzystać z... Paulina POLECAM (1) Gorąco polecam Kelo-Design. Przedłużałam sobie u nich włosy gdyż marzyłam o... Ania Super (1) Serdecznie polecam salon Kelo-Design. Moje włosy były bardzo zniszczone ze... Dorota Polecam! (1) Skorzystałam z zabiegu "sauna na włosy" w Kelo-Design. Efekt jest... Karolina Polecam (1) Pełen profesjonalizm,bardzo miła obsługa kosmetyki oryginalne a nie jak w... Grażyna Super! (1) Witam ja korzystan z zabiegów w gabinecie kosmetycznym oraz stylizacji... Aneta Polecam (1) Korzystam z tego salonu od dwóch miesięcy i jestem bardzo zadowolona,... Anna Rewelacja (1) Byłam w tym salonie na oczyszczaniu twarzy i jestem bardzo zadowolona. Pani z... Martyna Polecam (1) Obsługa bardzo miła, fachowa, szybka, dba zarówno o dobry wygląd jak i... Patryk P O L E C A M (1) Świetne i profesjonalne podejście do klienta. Do tego bezsprzecznie posiadany... Kasia polecam!! (1) Pierwszy raz w życiu korzystałam z usług kosmetyczki i muszę powiedzieć, że... Renata