Polecam (1) Polecam z czystym sumieniem nowa ekipa fryzjerek jest bardzo profesjonalna i... Danuta Jak zawsze zadowolona (1) Panie w Salon Kelo jak zwykle pełne wiedzy w nowych trendach.Jestem stałym... Renia Godne uwagi (1) Polecam salon Kelo-Design krótko mówiąc pełen profesjonalizm oddałam się w... Sara
Aby więcej takich salonów (1) Zdecydowałam się w wieku 64 lat na zmianę kolory jak i również zmianę fryzury... Sylwia Super (1) Poleca w Salone Kelo wykonałam farbowanie Ombre które nie jest łatwe....brak... Małgosia Rewelacja (1) Skorzystałam z keratynowe prostowania włosów efekt rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!... wozniak-sabina@o2.pl Polecam (1) Byłam u Pani Edyty z tego co się dowiedziałam nowy nabytek salonu i jestem... Aneta klientka - opinia (2) Fryzjerka, wykonując keratynowe prostowanie włosów, używała już nie nadającej... klientka Nie polecam (1) Byłam na strzyżeniu z grouponem i szczerze odradzam - fryzjerka bez... magda WIĘCEJ MNIE U WAS NIE MA! (3) To chyba jakiś żart, zabiegi robione bez rękawiczek? Wiedzą Państwo jaką to... Kylie ODRADZAM !!! (1) Obsługa niemiła począwszy od kasjerki przy wejściu, fryzjerka nie potrafi... Ja Zostanę już na dłużej :) (1) W końcu trafiłam na swój salon kosmetyczny i nie szukam dalej. Pani Kasia, bo... Anna jestem zawiedziona (1) byłam z grouponem na farbowanie włosów. Pani skrytykowała moje pasemka, w... Leeluu Magda - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Pani Beata to profesjonalistka, najwyższy poziom :)... Magda POLECAM! (1) Chciałam zmienić kolor swoich włosów. fryzjerka poradziła mi bardzo ciekawą... Aga Justiasim - opinia (1) polecam usługę keratynowy zabieg na włosy i zakład Justiasim Ok (1) Odnośnie usług fryzjerskich jestem bardzo zadowolona, wszystko zgodnie z... Marzena Rewelacja! (1) Goraco polecam i zachecam- profesjonalne przedluzanie wlosow, fachowa mila... Agata Polecam (1) Kelo-Design odwiedzam często z chłopakiem bo mieszkamy w pobliżu. Fryzjerki... Iwona POLECAM (1) Swietne fryzjerki, fryzura dobrana zgodnie z moimi oczekiwaniami. Jestem... Olga