WIĘCEJ MNIE U WAS NIE MA!

To chyba jakiś żart, zabiegi robione bez rękawiczek? Wiedzą Państwo jaką to może szkodę na zdrowiu wyrządzić? Rozumiem, że Panie najwidoczniej skończyły ledwo co technikum urody, ale o takie rzeczy TRZEBA DBAĆ. POZA tym robienie z klienta idioty, że można tylko zrobić "pół zabiegu" jest równoznaczne z tekstem "TERAZ ZROBIĘ SOBIE PÓŁ ZABIEGU, A ZA MIESIĄC PRZYNIEŚ ZNÓW KASĘ TO ZROBIĘ ZNÓW CZĘŚĆ" - Jeżeli pół zabiegu, to płacę pół ceny. Takie są realia, szczególnie, że Wasza oferta nie należy do najtańszych. Wystrój macie ładny, ale całość przypomina ZGNIŁE JABŁKO, które ładnie wygląda tylko z zewnątrz. NIE POLECAM NIE POLECAM I NIE BĘDĘ POLECAĆ.

ALE NIE MARTWCIE SIĘ, I TAK WIDAĆ, ŻE WIĘKSZOŚĆ OCEN NIŻEJ PISZECIE SAMI SOBIE ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: WIĘCEJ MNIE U WAS NIE MA!

To chyba jakaś pomyłka. Czyżby konkurencja???? :-D Kelo to mój ulubiony salon i jestem zażenowana takimi komentarzami jak ten powyżej. Nie mam ani samemu salonowi ani pracownikom nic do zarzucenia. ŻENADA! hehhh
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: WIĘCEJ MNIE U WAS NIE MA!

Zgadzam się z Panią w 100 % , nawet ten jeden komentarz do Pani wypowiedzi, to tez sami sobie napisali. Okropność i oszustwo ! A wystrój beznadziejny, szkiełka w żerandolach i gipsowe ornamenty ?? bezguście jak i cała obsługa i usługi. Nie jetem konkurencja !! i nie zamierzam być klientem, wystarczyło być raz. Zawsze tam pusto.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2