Kosmetyczka

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Możecie mi polecić jakiś dobry i w miarę niedrogi gabinet kosmetyczny w gdańsku?(najchętniej okolice Brzezno, Przymorze, Zaspa).

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Miłość nie patrzy oczyma ciała, lecz oczyma duszy.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kosmetyczka

ja wczoraj byłam u świetnej kosmetyczki na Morenie,to jest w salonie Alicja,zapłaciłam 100 zł za oczyszczenie z peelingiem i masażem twarzy i naprawdę prawie wogóle śladów nie mam

ja polecam panią Elę na ul. Uphagena we wrzeszczu, gabinet maleńki, ale usługi godne polecenia, za oczyszczanie, maseczki, masaż twarzy i pleców, oraz algi zapłaciłam 100 pln---polecam

Czy masz moze jakies namiary na p. Elę?

podam wieczorkiem, bo zostawiłam w domu :-( sorki.....

Polecam salon Alex is a vis Kościoła Św. Katarzyny.

aleksad - czy byłas u p.Alicji - takiej "ciemnowłosej"???czy tez u blondynki???

A może być Nowy Port to niedaleko Brzeźna??? Moj kuzynka odkryła tam bardzo fajną kosmetyczkę nazywa się pani Iwona a Zakład mieści się na rogu ul.Bliskiej i chyba Wolności. Po oczyszczaniu wyglądałam bardzo ładnie i nie musiałam się ukrywać w domu,żeby goić twarzyczkę;) Koszt oczyszczania chyba 70 zł.

A o zakladzie na Uphagena też słyszałm pozytywne opinie ale nigdy nie korzystałam . Pozdrawiam

ja polecam Gabinet Oliwski w Oliwie, super atmosfea, adzo profesjonalna obsługa, ja wyszłam adzo zadwolona