Kosmetyczka

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Możecie mi polecić jakiś dobry i w miarę niedrogi gabinet kosmetyczny w gdańsku?(najchętniej okolice Brzezno, Przymorze, Zaspa).

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Miłość nie patrzy oczyma ciała, lecz oczyma duszy.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kosmetyczka

ja wczoraj byłam u świetnej kosmetyczki na Morenie,to jest w salonie Alicja,zapłaciłam 100 zł za oczyszczenie z peelingiem i masażem twarzy i naprawdę prawie wogóle śladów nie mam

ja polecam panią Elę na ul. Uphagena we wrzeszczu, gabinet maleńki, ale usługi godne polecenia, za oczyszczanie, maseczki, masaż twarzy i pleców, oraz algi zapłaciłam 100 pln---polecam

Czy masz moze jakies namiary na p. Elę?

podam wieczorkiem, bo zostawiłam w domu :-( sorki.....

Polecam salon Alex is a vis Kościoła Św. Katarzyny.

aleksad - czy byłas u p.Alicji - takiej "ciemnowłosej"???czy tez u blondynki???

A może być Nowy Port to niedaleko Brzeźna??? Moj kuzynka odkryła tam bardzo fajną kosmetyczkę nazywa się pani Iwona a Zakład mieści się na rogu ul.Bliskiej i chyba Wolności. Po oczyszczaniu wyglądałam bardzo ładnie i nie musiałam się ukrywać w domu,żeby goić twarzyczkę;) Koszt oczyszczania chyba 70 zł.

A o zakladzie na Uphagena też słyszałm pozytywne opinie ale nigdy nie korzystałam . Pozdrawiam

ja polecam Gabinet Oliwski w Oliwie, super atmosfea, adzo profesjonalna obsługa, ja wyszłam adzo zadwolona

Inne tematy z forum

Nadmorski Dwór - opinie i oceny (76 odpowiedzi)

Nadmorski Dwór to kompleks mieszkaniowy, które powstanie na terenie rozciągającym się między al....

Przeprowadzki (10 odpowiedzi)

Jeśli nie macie skąd wziąć kartonowych pudeł do przeprowadzki to polecam sklep...