Kosmetyka Justyna Wilczewska

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Tadeusza Kościuszki 113

W końcu (1) Miło, że Pani wróciła :) Polecam tt polecam ten salon (1) zawsze bardzo miła atmosfera, przystępne ceny, polecam szczególnie panią Asię... Agnieszka Polecam (1) Korzystam kilka razy w roku, naprawdę jest co polecać. Sprawnie,... Czarna
super kosmetyczka polecam (1) polecam p.Justyne super wykonuje swoja prace. lubi to co robi i robi to z... p.k. STRASZNY SALON NIE POLECAM! (4) Byłem w tym salonie na zabiegu czekoladowym. Cały zabieg zaczął się bardzo... Pan A. ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Odwiedziłam Salonik po raz trzeci.Utwierdzam się w przekonaniu ,iż na prawdę... Baśka POLECAM (1) Pani Justyna jest przesympatyczną profesjonalistką. Skorzystałam raz z Jej... kasik Polecam jak najbardziej (1) Jestem stałą Klientką. Korzystałam już z usług Pani Justyna jak jeszcze... Żelka Godny polecenia (1) Pani Justynka niesamowicie mnie zaskoczyła! Do gabinetu kosmetycznego... Czarna rewelacja!! (1) profesjonalizm i wewnętrzny spokój pani Justynki sprawia, że nawet depilacja... ane Polecam! (1) Pragnę polecić gabinet Pani Justyny, po pierwszej wizycie wiem że będę tu... Sylwia Polecam!!! (1) Dla Pań relaks, w przyjemnej atmosferze, luzu i ciekawej rozmowy. Dla panów... olga Polecam (1) Polecam wszystkim usługi Pani Justyny. Gabinet jest bardzo sympatycznym i... Agata Bardzo polecam (1) Z usług korzystałam kilkakrotnie. Za każdym razem wychodzę miło zaskoczona -... Asia K. Super (1) Polecam wszystkim.Bardzo miła obsługa. Kasia