Kostania

Salony kosmetyczne

Gdańsk, Stanisława Hebanowskiego 30

Nie polecam (1) Właścicielka bardzo nie przyjemna. Cały czas obgaduje inne klientki.. a Panie... Beata rzesy (1) Salon godny polecenia , przemiła atmosfera Olka Filip Bomba!!! (2) Byłem,zobaczyłem,skorzystałem i się przekonałem.Najlepsze tego typu miejsce... Dawid
Paznokcie u Pani Ani (1) Jakiś czas temu zostałam stałą Klientką. Pani Ania jest osobą sumienną i... Kamila Oczyszczanie twarzy z gruperem (1) Przychodzę na umówioną godzinę ,salon zamknięty żywej duszy nie ma w środku .... Anna Magiczne ręce Pani Ani (1) Mam za sobą długi czas eksperymentów w salonach kosmetycznych. Należę do osób... ECh nie polecam (1) zrobiłyśmy z siostra paznokcie żelowe..... zapewniano nas o mega trwalosći ,... sylwia Salonik pani Ani... super ! (1) Do salonu kosmetycznego pani Anny trafiłam dzięki swojej córce, która... Ewa polecam wszystkim, którzy chcą poczuć się wyjątkowo !!! (1) Profesjonalny salon,szeroki wachlarz usług, jakość na wysokim poziomie, miła... Magda Marcin - opinia (1) Bardzo, ale to bardzo miła i profesjonalna obsługa:) Marcin Pani Agnieszka (2) Do salonu trafiłam przez przypadek. Jestem bardzo zadowolona z usług Pani... Joanna Jakość na wysokim poziomie (1) U Ani korzystam z zabiegu pedicure i manicure hybrydowego. Byłam już u kilku... Marta Rewelacja (2) Profesjonalna i miła obsługa, jakość usług na najwyższym poziomie. Jestem... Ania Super (1) Bardzo miła obsługa,profesjonalizm na każdym kroku,ceny przystępne no i... Ewa