Koszmar !!! ignorancja klienta i bałagan

Chętnie dałbym tej 'firmie' 'minus10' we wszystkich kategoriach.
Obsługa klienta - jeszcze nigdy takiej złej nie widziałem - w Gdyni na Wendy trzeba czekać 2 h żeby poźniej konsultant zaczął nam udawadniać że klient jest idiotą. Tak samo bezowocne są konsultacje telefoniczne.

Firma odłącza swoje usługi kiedy chce , nalicza kwoty na fakturach ile chce i czuje się bezkarna.

Pozostaje już poraz kolejny ponad tydzień bez internetu a pani na infolinii mi mówi że wniosek reklamacyjny jest rozpartywany.

....aha i jeszcze jedno .....prezio nieźle zabezpieczył swój interes....z niektórymi developerami budującymi mieszkania w gdyni podpisał umowe na wyłączność poprzez instalację własnej infrastruktury,

Nic tylko zebrać wiekszą liczbę oszukiwanych klientów i założyć sprawę w sądzie,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koszmar !!! ignorancja klienta i bałagan

Tak zgadzam sie ze multimedia ma balagan i wszedzie najgorsza obsługa klienta nawet w Ostródzie traktuja ludzi jak ... weiecej takich skarg

ja też mam z tą fimą problemy zgłosiłem awarie internetu zgłoszenie przyjęto w kaliszu to było we wtorek a nawet nikt nie zadzwonił żeby się umówic na naprawę.Nawet miem się komu poskarżyc bo infolinia nie ma takich uprawnień.Oni nie mają bałaganu,mają po prostu syf olewają klienta i mają to daleko w dupie

Przerabiałem to juz kilka razy. Zapytam mojego kuzyna prawnika- jak wyłączyć się z tej aroganckiem firmy. Juz po raz kolejny musze wykonywać 5 telefonów by po 8 dniach otrzymać informację że ktoś przyjdzie i sprawdzi awarię telefonu... to szopka.
J.Chwał Wrocław-Tarnów.

Panie Tomku,
zgadzam się z dokładnie z każdym słowem, które Pan zamieścił w swojej opinii nt multimediów. Aż mnie ta zbieżność zaskoczyła.