Koszmar !
Boże ludzie rock cafe to chyba najgorsza knajpa w jakiej byłem !!!!!! Wziąłem tam kolezanki dwa razy i żałuję ! Na poczatku natknelismy sie na chamskich i nieprzyjemnych bramkarzy , którzy myślą ,że są jakimis mega szychami bo wpuszczaja ludzi do klubu. Traktuja sie jak panów knajpy ! Już w środku - obowiązek wieszania kurtek do szatni , ale w szatni juz nie przyjmuja bo nie ma miejsca. Szatniarz nie przyjmuje - bramkarz kieruje do szatni i tak w kółko do obesrania. Na sali Brudno , porozbijane pokale na ziemi i rozlane piwo nie są sprzatanie przez kelnerki. W sumie to widzielismy tam tylko jedną kelnerke , za to za barem jest tłok - 3 znudzone z minami mówiacymi " po cholere tu przyszedłeś i zawracasz mi dupę " barmanki.. W sali dla palących popielniczki pełne petów i klejące sieę stoliki , nikt tego nie opróżnia. Juz nie mówie o męskim kiblu bo to jest totalna porażka. Na sali goraco , podłoga sie klei - nie wiem czy ktos włacza tam klimatyzację. Ogólnie wystrój jest fajny, muzyka spoko ale na boga czy właściciel nie widzi co sie dzieje w jego klubie ???? Zmieńcie obsługę , obsługa ma byc sympatyczna i swoja sympatia przyciagac ma klientów a nie odstraszać. !!!!!