Super klimat i muzyka (1) Polecam wszystkim, którzy lubią dobrą muzykę. Robert Niby ok, ale jednak.. (3) Jestem stałyą bywalczynią klubu rock cafe. Jednak że ostatnio jest tam bardzo... Kasieńka Nie polecam.... (1) Niestety bardzo się zawiodłam. Kiedyś byłam w tym miejscu i było bardzo... Niezadowolona
To nie ochrona!!!!!! (2) Klub świetnie urządzony, klimat nie powtarzalny, muzyka rewelacyjna. Niestety... Żal Polecam, jednak nie do konca.. (1) Bylam wczoraj w Rock cafe, wszystko super, klimat, muzyka, ludzie. Jednak... Asiulek Zawsze będę tam wracać... (1) Byłam kolejny raz w Rock Cafe ze znajomymi tj.11 październik... Marta TO NIE ROCK CAFE LECZ JAKIES DISCO PARTY (2) Byłem pierwszy raz w tym miejscu i ostatni. Lokal jako lokal ok ale reszta to... Pablovongreen dawno dawno temu.... (1) ...a dokładnie do momentu kiedy konsumenci nie zostali zmuszeni do picia piwa... zawiedziony konsument rock... (1) klimat jak najbardziej wporzo.uczeszczam do tego lokalu od dluzszego czasu i... kazik szatnia i po plecaku! (1) zapomniałem wziąć plecaka z szatni, a dwa tygodnie później przyszedłem go... qba1457 ochrona w klubie!!! (1) witam.ostatnio byłam w klubie z kolezankami,a ochrona juz na dzien dobry sie... zawiedziona Dramat (1) Relikt przeszłości pod każdym względem. Dwie panie barmanki (szczupła... Mateusz Tragedia.. (3) Można jakiegoś lokalu nie lubić, bo muzyka nie jest ok, ludzie nie tacy... Pat Koszmar ! (1) Boże ludzie rock cafe to chyba najgorsza knajpa w jakiej byłem !!!!!! Wziąłem... Andrzej.P pochleba recenzja (3) od wielu lat tu bywamy i jest świetnie. Jeśli chcecie lokalu z dobra rockowa... Mkralias Pierdo....cie bzdety................. (1) Marudzicie, ze kelnerki chodza skwaszone.... po tylu godzinach za barem z... slav opinia na świeżo (2) Chodzę do rocka od wielu lat, można się tam naprawdę fajnie odstresować,... mario Michal - opinia (1) niestety nie polecam klubu.ceny sa dosc przystepne jak na klub,ale obsluga w... Michal obsługa!!! (1) przyjemne miejsce,które wiele traci przez beznadziejną obsługę! nieprzyjemne... rock Koszmar (2) Klub to jedna wielka żenada. Właśnie mój narzeczony i jego koledzy zostali... ja