Koszt uszycia sukni w salonach w Wejherowie?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czy któraś z Was orientuje się jaki jest koszt uszycia sukni w salonie Magda lub B&J w Wejherowie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koszt uszycia sukni w salonach w Wejherowie?

agaguu napisał(a):

> Czy któraś z Was orientuje się jaki jest koszt uszycia sukni w
> salonie Magda lub B&J w Wejherowie??

Cześć w B& J jest róznie zależy od tego co wymyślisz - jakaś skromna i z mala iloscia koronki 1000 zl do pierwszego wypożyczenia, 200 zl wiecej i masz ja na wlasnosc, wiem ze kiecka Urszuli Mateji nie pamietam doklanie ale czesto tu sie pojawiala na forum 1200 zl, ja wybralam model ze spora iloscia koronki i uslyszlam 1500 zl i tylko na wlasnosc ( bo bylaby za droga na wypozyczenie) w cene wliczone sa wszystkie dodatki ( welon, bolerko, rekawiczki )

Hej
Ja sobie szyje sukienkę w BJ na pierwsze wypożyczenia (i nie uwazam żeby była skromna) i placę 900zł. Jak to jest w salonie Magda nie mam zielonego pojecia.
Pozdrawiam
Aga:)

hej
ja szylam w magdzie
koszt szycia (na pierwsze wypozyczenie, mozliwy wlasny projekt) 990zł (ja doplacalam jeszcze 200zł za koronke uzytą do sukni)
bylam bardzo zadowolona z uslug i efeku

ja tez szyje w BJ tylko kurcze myslalam ze 1600zl tak jak ja bede placic to nieduzo, ale jak czytam ile Wy bedziecie placily, to tak troche zmienilam zdanie ze mialam farta i swietna okazje...... tym bardziej ze moja suknia tez nie jest jakas strasznie wymyslna.....:( pozdrawiam:)

Moja suknia się szyje w Magdzie, koszt jej na własność to 1700 zł.

Inne tematy z forum

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...