Koszula ecru

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny skoro sukienka ecru, to taki kolor tez koszuli Pana Mlodego.Czytam i czytam na różnych stronach... i dowiaduje sie ,ze w takim wypadku pasuje garniutur w brązach. natomiast do czarnego garnituru powinna byc baiła koszula.
Co wy na to???
Ja planowałam,ze moj T. bedzie mial własnie czarny garnitur i ecru koszule. A teraz...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koszula ecru

Oczywiście że może a nawet dobrze żeby miał ecru, żeby przy jego stroju twoja suknia ecru nie wyglądała na (sorki za słowo) "zżółknietą" :)

nam tez tak wszysy mówili i Mój ma koszule w tym samym kolorze co moja suknia-ecru.gajerek ma czarny w delikatne paseczki, wszyscy mówia ze wygląda cudnie a ja zobacze Go dopiero w dniu ślubu tj. 29 kwietnia 2006

Gdzie kupiłaś mu koszulę i czy nie było trudnym dopasować ten sam kolor? Ja też będę musiała dobrac swojemu jakąś koszulę do mej sukni w tmy kolorze.

Wg mnie koszula powinna byc w kolorze sukni,
a kamizelka i musznik czy mucha powinny miec jakis akcent zdobienia z sukni. wtedy jest idealnie.

Kamizelka, krawat/musznik moze tez byc dobrany nie tylko pod kolor sukni ale równiez musi współgrać z kolorem bukietu(jeśli jest kolorowy)

Koszule meskie mozna SZYC w Vistuli w Klifie - dowolny kroj, rozmiar i material, a cena taka jak za gotowa koszule. To super rozwiazanie dla tych, co maja nieco "inne" wymiary lub jakies specjalne wymagania.