Koszykowka

czy jest ktoś chętny na grę w kosza w Gdyni albo w trójmieście ogólnie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koszykowka

ja gg 1188086

ja również, przynajmniej do maja 4399425

czy dziewczyny też mogą? moje gg 4669359

hej ja też pograłabym w kosza, znalazła się jakaś babska ekipa? a może zgadałyście się z chopakami?
w razie czego jestem za i może być nawet Gdynia choć jestem z Gdańska - podaję namiar promersal@gmail.com.
Pozdrówki!!

Wygląda na to, że bardziej dziewczynom niż chłopakom chce się grać w kosza. Jeszcze dwa tygodnie temu chodziłem na sale na Władka IV w Gdyni do szkoły sportowej (graliśmy na małej sali 1,5 godz za 120 zł) - niestety skończyło się z niewiadomych dla mnie przyczyn, tzn. gość, który miał kontakty do wszystkich napisał, że już nie będzie kosza, ale kontaktami się nie podzielił. Można iść do szkoły popytać o wolne terminy i się zorganizować. Jeśli chętnych będzie za mało, to można zawsze spiknąć się z dziewczynami z wątku powyżej o ile one również będą na tak. Pozdro.

popieram Micha no właśnie co się stało napisał tylko ze już koniec ale dla czego ? przecież było sporo chętnych??!!!!

witam

Przez ostatni miesiąc przychodziło 6 osób. tylko raz zjawiło się chyba 12 osób ale tydzień późnie przyszło znowu 6 osób.
Panowie jak coś robić to na poważnie a nie raz przychodzę a raz nie.
Przez 3 miesiące przewineło się ponad 20 osób ale tylko 6 przychodziło za każdym razem
Pzdr.

Nie byłem z Wami od początku i nie wiem ile osób najmniej przyszło jednorazowo. Jeśli mniej niż szóstka, to rzeczywiście może się szybko sprzykrzyć. W innym razie, to chyba kwestia nastawienia. Jak dla mnie, to warto wydać dwie dychy tygodniowo żeby pograć sobie trzech na trzech na sali przez 1,5 godz. Lepsze to, niż siedzenie w domu i oczekiwanie na wiosnę. Przecież nie jesteśmy drużyną przygotowującą się do rozgrywek ligowych, ale grupką amatorów. Pozdro

ja jestem zdecydowany i chętny, byłem z wami kilka razy, szkoda ze sie posypalo. Jakby co jestem za gg 2264738

Ja z checia bym pograla ; D
gg 5973917

Niestety na Władysława IV nie ma już wolnych terminów. Obydwie sale w ciągu całego tygodnia są zajęte. Inne propozycje?

chetnie zagram, mam troche ekspa jestem dyspozycyjny

gg 344 66 95

Dajcie znac 1188086 bo sie stesknilem za tym graniem, wezcie kazdego nie wazne czy dziewczyna czy chlopak wazne zeby sala byla

I co? Udało się coś zorganizować? Ja mam propozycje taką: IVLO Gdynia(Chylonia). Od godziny 18.00 (czwartki odpadają) 70 PLN/h. Ktos chętny? bolsik84@o2.pl

Jeżeli już coś macie to chętnie się dołączę.
Pzdr

Mi pasuje. Jeśli to byłby weekend lub środa (jedyny wolny wieczór w tygodniu), to piszę się na 100 %.

Ok, to mamy dwie osoby: Michu, ja :) Poszukam jeszcze wśród znajomych. Jak ktoś się chce dołączyć to pisać na forum. Może w następnym tygodniu byśmy wtedy sobie pograli.

ja tez sie pisze na 100%, do tego mam 2 kumpli

kiedy i gdzie sie stawic?

moze poprostu zaklepcie tam ta sale, rozpuscimy po forum znajomych itd kiedy i gdzie przyjsc i cos sie z tego wyklei - bo samym wolaniem na forum dojedziemy do wakacji

Ok. W poniedzialek przedzwonie do szkoly i postaram sie cos zaklepac. Ja akurat w srode nie moge wiec moze cos na weekend uda mi sie zalatwic (za tydzien) Po weekendzie dam znac co i jak.... Wezme na 1,5h, ok? 30 min rozgrzewka i godzinka jakis meczyk :) Jak wszystko sie fajnie uda to bedzie mozna sie juz cyklicznie spotykac.

no i gitara, daj znac tutaj albo na gg 344 66 95 i wtedy zwolamy ludzi

no, a moje gie gie 4399425

Jutro jade do szkoly sie umowic. Wstepnie proponuje godzine 17-18 sobota. 2 godziny chyba wezmiemy po 1,5h ponoc nie mozna :)

Super. To szczegół, ale warto zapytać czy dostaniemy dwie szatnie. W ten sposób nie będziemy musieli czekać na swoją kolejkę w szatni jeśli dziewczyny też przyjdą.

no i pasuje, napisz na forum jak bedziesz wiedzial

Kopnij nr tel do siebie zadzwonie bo chcialbym grac

Czesc! i jak? zorganizowala sie w koncu jakas ekipa? ja tez z checia sie dolacze:-) moj nr gg: 597190

Jestem chetny jak najbardziej. Mysle ze byloby nas 2. Dajcie znac jakby co. Moja komorka 607203090

Gracie gdzies?

Nie. Nie można było znaleźć wolnej sali. Teraz chyba już za ciepło żeby szukać składu na salę. A tak przy okazji, to szukam chętnych do gry na boisku w okolicach Gdyni Chyloni lub Pustek. Dajcie znać jeśli będziecie potrzebować niskie skrzydło w jakiś słoneczny weekend.

witam ja tez bym pogral w jakis dzien na swiezym powietrzu gdzies w Gdyni, pozdro

Jeśli ktoś jeszcze się tym zajmuję ja również bym chętnie pograła - bez różnicy czy na hali czy outdoor :-) Kontakt do mnie : Lau123ra@gmail.com lub gg 4054903. Pozdrawiam!

Dobra. Moja propozycja jest taka: zagrajmy w najbliższą sobotę 26.06 o 17:00 w Gdyni na boisku szkoły podstawowej nr 40 przy ul. Rozewskiej 33 (boisko za szkołą, najlepszy dojazd samochodem, w razie potrzeby, od strony ul. Kartuskiej - trzeba skręcić w Raduńską). Jeśli pogoda nie dopisze, to odwołamy. Spotkanie dojdzie do skutku jeśli od dzisiaj do piątku na ten post pozytywnie odpowie co najmniej 5 osób. Wybrałem to miejsce, bo mam najbliżej, ale naturalnie nie mam nic przeciwko innym propozycjom. Ważne by upewnić się, że będzie z kim grać. Potem można zawsze za każdym razem wybierać inne miejsce. Forum śledzę na bieżąco, więc inny kontakt zbędny, a w razie jakby ktos potrzebował, to podawałem tu już gdzieś moje gg. Pozdro.

hej ja jestem za tylko ze moge dopiero grac od 29- go
pozdro

Hm hm, o ile nie zwerbują mnie do pracy to podnoszę rękę. Trochę daleko do Gdyni, ale się przejadę a co tam :)

Ja jestem chetny ale tylko na sale regularnie, 1 - 2 x na tydzien.

Inne tematy z forum

GKS Wybrzeże (6 odpowiedzi)

Jutro jest bardzo ważny mecz dla gdańskiego Wybrzeża.Przyjdźcie tłumnie na stadion.Nie musicie...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...