Bartosz - ocena (1) Wielokrotnie współpracowałem z biurem Pani Sylwii i za każdym razem spotkałem... Bartosz Karolina - ocena (1) Nie polecam Jeżeli ktoś przywiązuje wagę do detali, to tym bardziej nie Dużo... Karolina Tawerna Kaszubska - ocena (1) Projekt przygotowany przez Studio Projektowe Kowalczyk-Gajda w pełni spełnił... Tawerna Kaszubska
Wojciech - opinia (1) Projekt zrealizowany zgodnie z wytycznymi, realizacja przebiegła sprawnie i... Wojciech Kasia - opinia (1) Mega profesjonalny zespół, Fajna współpraca. Pani Sylwia jest elastyczna i... Kasia Karolina - opinia (1) Mija rok od rozpoczęcia współpracy z Panią Sylwią, która okazała się osobą... Karolina Anna - opinia (1) Wspólna praca z projektantką i całym zespołem to była czysta przyjemność.... Anna Mws - opinia (1) Polecam z całego serca ! Studio projektowe Sylwii Kowalczyk jest w 100%... Mws Magda - opinia (1) Bardzo dobra współpraca, świetny kontakt z całym biurem, wszyscy pracownicy... Magda Anna B - opinia (1) Niniejszym wpisem chciałabym bardzo serdecznie podziękować Pani Sylwii oraz... Anna B Marta Ś. - opinia (1) Ze Studiem Projektowym Kowalczyk-Gajda mieliśmy przyjemność współpracować od... Marta Ś. Współpraca jak w bajce :) (1) remont – brzmiało groźnie i podchodziłam do tematu jak do jeża. Pierwszy krok... Izabela Gorąco polecam!!! (1) Długo nosiliśmy się z zamiarem przeprowadzenia remontu naszego domu w... Kamila i Maciek Aranżacja wnętrza imieszkania (1) Kreatywność, pomysłowość to wizytówka firmy. Koncepcja przedstawiona przez... Magdalena Polecam (1) Indywidualne podejście do klienta i czytanie potrzeb. Wyczucie stylu i... Anna projekt aranżacji wnętrz biura (1) Biuro Projektowe Sylwia Kowalczyk - Gajda wykonało na nasze zlecenie projekt... Progress