długie oczekiwanie na niezgodne i niesmaczne zamówienie (1) Często zamawiam jedzenie przez telefon z różnych lokali i w tym spotkałam się... Ola Nie polecam nikomu danego lokalu!! (1) Wystrój lokalu na 3+ brak serwetek,brak szklanek do picia,szczuce brudne od... MAŁGORZATA SPAMUJĄ (2) Uwaga! Firma jest na tyle nieuczciwa, że spamuje (wysyła niezamawianą... klient
GIGANT (1) Największa Pizza !!! Maciej Naprawdę warto (1) Byłem w tym lokalu już kilka razy i jestem naprawdę zadowolony. Kebaby i... Croc112 Mięęęęęsna Uczta!!!! (1) mega mega dobre ciasto, dużo towaru na pizzzyyy, odkąd powstali zdecydowanie... Misza Oby tak dalej (1) W skrócie smaczne domowe obiady, pizza zawsze klasa sama w sobie ( polecam... Grzegorz jako tako! (2) zamawiałam zupę oraz pizzę do pracy, zaczęło się w porządku, ale szybko się... K Megaa! (1) Pizza wręcz z*******a! Bardzo dobra obsługa i serwis! Szybko i solidnie !... Kuba okropna "restauracja" (1) Zacznę od tego że lokal mianuje się "restauracją-kawiarnią" ale tak naprawdę... Ela i Łukasz Asia - opinia (1) Ja i moja współlokatorka jesteśmy w 7 niebie :) Właśnie zjadamy waszą pizzę... Asia Kraina NIEsmaku (1) Zamówiłam obiad dla rodziny z bardzo bogatego menu. Niestety jedzenie słabo... ja